Tjedan: 19. – 25. prosinca – serijala.com
Trenutno čitaš
Tjedan: 19. – 25. prosinca

Tjedan: 19. – 25. prosinca

Približismo se i kraju jeseni, ulaskom u zimsko doba godine broj serija na rasporedu je drastično smanjen, međutim, ovaj tjedan bi trebao privući dovoljno pozornosti i biti zanimljiv koliko-toliko zbog finala nekih popularnih serija. A tu je i grupica serija koje će se neumorno emitirati kroz čitave blagdanske praznike…

Terra Nova, jedna od najskupljih FOX-ovih serija, koja je nakon pilota krenula strmoglavo i razočarala, svoje dvosatno finale ima u ponedjeljak. Zbog slabe gledanosti druga sezona je vrlo, vrlo upitna, no tko zna što se kuha u glavama čelnika mreže.

TNT-ov dvojac, Rizzoli & Isles i The Closer će se, uz ovaj, emitirati još i sljedeći  tjedan, a pomalo neobičan prizor je vidjeti utorak praznim.

Najkontroverznija serija jeseni, American Horror Story, još je jedna od onih nekoliko koja imaju finala ovog tjedna. Druga sezona je potvrđena stoga fanovi nemaju razloga za brigu, a one okorjele s viška novčića, nezadovoljnim susjedima i ozbiljnim planovima za promjenu mjesta prebivališta će zanimati ova ponuda.

I Hate My Teenage Daughter i Prime Suspect su još ovaj tjedan na rasporedu, Sanctuary i Beavis and Butt-head i sljedeći, a od preostala finala imaju Merlin i The League s dvije epizode, kojemu je nedavno potvrđena nova sezona. U nedjelju i specijal šeste sezone Doctor Whoa.

Grupica koju sačinjavaju tri serije, a neumorno će se emitirati i dalje čine Chuck, Hot In Cleveland i Leverage.

Ponedjeljak

SerijaSezonaEpizodaMreža
Rizzoli & Isles214
Terra Nova112 & 13
The Closer714

Utorak

Srijeda

SerijaSezonaEpizodaMreža
American Horror Story112
Hot In Cleveland34TV Land
I Hate My Teenage Daughter14

Četvrtak

SerijaSezonaEpizodaMreža
Beavis and Butt-head811MTV
Prime Suspect111
The League312 & 13

Petak

SerijaSezonaEpizodaMreža
Chuck57
Sanctuary412

Subota

SerijaSezonaEpizodaMreža
Merlin513

Nedjelja

SerijaSezonaEpizodaMreža
Doctor Who6Specijal
Leverage415
Komentari (1)
  • od toga gledam samo Rizzoli & Isles, Prime Suspect, Leverage. cini se da cu morati poceti gledati wire i its hot in philadelphia

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2022 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861