Prodaje se kuća u kojoj je sniman American Horror Story – serijala.com
Trenutno čitaš
Prodaje se kuća u kojoj je sniman American Horror Story

Prodaje se kuća u kojoj je sniman American Horror Story

Kuća u kojoj je Dylan McDermott mastrubirao gol stavljena je na prodaju. Naravno, to neće nimalo utjecati na sudbinu komedije light-hororca American Horror Story, jer se samo pilot snimao na autentičnoj lokaciji. Za preostale epizode izgrađeni su setovi koji predstavljaju identičnu repliku kuće.

Smješteno u Los Angelesu, imanje je površine 3,000 kvadratnih metara, a sama kuća ima 6 spavaćih soba i pet kupaonica. Agent za nekretnine koji prodaje kuću opisuje ju kao “nezamjenjivo remek-djelo”, a procjenjuje ju na 10 milijuna dolara. U oglasu se, doduše, ne navodi brutalna povijest kuće i komplet seksualno isfrustriranih duhova preminulih psihopata, pa se vjerojatno možete cjenjkati za koji milijunčić niže.

Sama serija svoju bizarnu, napadnu, potpuno blesavu, ali nerijetko urnebesnu i zabavnu sezonu završava iduće srijede, a slobodno navratite negdje krajem drugog tjedna na recenziju i, uopće ne sumnjamo, šalicu dobrog starog flejma. Ovotjedna i naredna epizoda nazvane su “Birth” te “Afterbirth”; stoga očekujemo rođenje Antikrista sa slatkim malim kopitima.

18 komentara

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861