The League obnovljen za četvrtu sezonu – serijala.com
Trenutno čitaš
The League obnovljen za četvrtu sezonu

The League obnovljen za četvrtu sezonu

FX je obnovio posljednju preostalu “neobnovljenu” komediju na svom programu – The League. Serija dobiva novih 13 epizoda, čija produkcija kreće idućeg ljeta, a na raspored bi se trebala vratiti najesen, kao i svake godine. Obnova nije iznenađujuća jer bla bla, povećanje gledanosti ove sezone, bla 25-30%, [umetni zadovoljni citat čelnika mreže].

Općenito loše procjenjujemo razlike u kvaliteti između dviju sezona kad su u pitanju sitcomovi i komedije, a pogotovo one konstantno dobre, no League je definitivno na razini prošle sezone, koja je bila poprilično zabavna. Lani smo je možda nepravedno izostavili sa šire liste najboljih serija godine, no (spoiler alert) ove godine će definitivno biti spomenuta u tom kontekstu.

Radi se o komediji o grupici muškaraca koji se ponašaju kao tipične muške svinje te sudjeluju u internoj fantasy football ligi, opsesiji koja uglavnom seže do nezdrave razine. Preostale su još tri epizode do kraja aktualne, treće sezone, a finale je na rasporedu 22. prosinca.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=a1FUbH51dSM[/youtube]
7 komentara
 • The League treba biti na uzem popisu najboljih serija, a ne sirem.

  I meni je ova sezona najbolja do sad

  • Užem, as in top 10? Degustibus non disputandum i to sve, ali ja ga ne bi stavljao u *deset najboljih*, a volim seriju. Ali to je zato što ima *stvarno* puno dobrih serija, pa ionako imamo glavobolje s prekrojavanjem liste.

   • Da, mislio sam na top 10, ili u mom slucaju top 1 :)

    Meni je to najbolja serija ove sezone… Community je pao, Philadelphia je super, ali malo losija od League i Parks bi bio pri vrhu jos… Drame sam malo zapostavio, ali to je zato sta ih ne gledam puno, a ovih nekoliko koje gledam su mi losije od komedija

 • Možda da sitcomove odvojite od dramskih, jeste razmišljali o tome? Ako nema za najboljih 10, možda za Top 5 il nešto slično.

  • Sigurno ima 10 komedija/sitcomova koje bih (ja osbno) bezuvjetno preporučio (i još možda duplo toliko koje gledam/o), ali… Razmišljali smo o različitim varijantama, sad je manje-više gotovo. Format “šireg spiska” će biti (malo) drugačiji nego lani, ali htjeli smo zadržati kombinirani top 10. Je li bolje ili lošije nego lani, vidjet ćemo, ja vjerujem da će biti smislenije.

   • Louie, The League, Philly, Wilfred, Community, Parks & Rec, Office, Modern Family, Workaholics…još ako bi ubacili animirane Archera, Ugly Americans, Beavisa, South park, Simpsone, Family Guya itd itd itd… Defitivno ima materijala za zasebnu kategoriju.

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861