The League obnovljen za četvrtu sezonu – serijala.com

The League obnovljen za četvrtu sezonu

FX-ova komedija vratit će se iduće jeseni.

 1. MacGyver says:

  The League treba biti na uzem popisu najboljih serija, a ne sirem.

  I meni je ova sezona najbolja do sad

  • Užem, as in top 10? Degustibus non disputandum i to sve, ali ja ga ne bi stavljao u *deset najboljih*, a volim seriju. Ali to je zato što ima *stvarno* puno dobrih serija, pa ionako imamo glavobolje s prekrojavanjem liste.

   • MacGyver says:

    Da, mislio sam na top 10, ili u mom slucaju top 1 :)

    Meni je to najbolja serija ove sezone… Community je pao, Philadelphia je super, ali malo losija od League i Parks bi bio pri vrhu jos… Drame sam malo zapostavio, ali to je zato sta ih ne gledam puno, a ovih nekoliko koje gledam su mi losije od komedija

 2. Marin Kuharić says:

  Lajk, lajk, lajk :)

  Shiva Kamini Soma Kandarkram!

 3. bero says:

  Možda da sitcomove odvojite od dramskih, jeste razmišljali o tome? Ako nema za najboljih 10, možda za Top 5 il nešto slično.

  • Sigurno ima 10 komedija/sitcomova koje bih (ja osbno) bezuvjetno preporučio (i još možda duplo toliko koje gledam/o), ali… Razmišljali smo o različitim varijantama, sad je manje-više gotovo. Format “šireg spiska” će biti (malo) drugačiji nego lani, ali htjeli smo zadržati kombinirani top 10. Je li bolje ili lošije nego lani, vidjet ćemo, ja vjerujem da će biti smislenije.

   • bero says:

    Louie, The League, Philly, Wilfred, Community, Parks & Rec, Office, Modern Family, Workaholics…još ako bi ubacili animirane Archera, Ugly Americans, Beavisa, South park, Simpsone, Family Guya itd itd itd… Defitivno ima materijala za zasebnu kategoriju.

Uključi se u komentare

Your email address will not be published. Required fields are marked *