Chris Meloni pridružuje se glumačkoj postavi True Blooda – serijala.com
Trenutno čitaš
Chris Meloni pridružuje se glumačkoj postavi True Blooda

Chris Meloni pridružuje se glumačkoj postavi True Blooda

Nakon podužih pregovora i prethodnih polu-službenih napisa, potvrđeno je da će Christopher Meloni imati jednu od glavnih uloga u petoj sezoni HBO-ovog trash-festa True Blood. Piše HollywoodReporter, Meloni će u novoj sezoni glumiti “moćnog drevnog vampira koji u svojim rukama drži sudbine Billa i Erica.”

Meloni je ove godine, nakon 12 sezona, napustio NBC-jev procedural Law & Order: Special Victims Unit, a u odlasku će mu se ove sezone pridružiti bivša kolegica Mariska Hargitay. U međuvremenu je dobio ulogu u rebootu Supermana, Man of Steel, kojeg režira Zach Snyder. Ovo će biti glumčev povratak na HBO, nakon što je između 1998. i 2003. godine imao jednu od uloga u prvoj HBO-ovoj drami, Oz.

Peta sezona True Blooda očekuje se, kao i obično, tokom ljeta sa 12 novih epizoda. Autor i showrunner serije, Allan Ball, koji je za HBO prethodno već kreirao neusporedivo drugačiji Six Feet Under, ranije je potpisao višegodišnji ugovor s najmoćnijom kabelskom mrežom, te zasad pristao na vođenje najmanje još jedne, pete sezone True Blooda.

Komentari (1)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861