Stewart ponovo kod Billa O’Reillya – serijala.com
Trenutno čitaš
Stewart ponovo kod Billa O’Reillya

Stewart ponovo kod Billa O’Reillya

Tek dan prije nego je Stewart najavio politički skup suprotan tonu koji zagovara Fox News – Los Angeles Times najavio je da će popularni komičar i voditelj gostovati upravo na toj političkoj kabelskoj mreži, i to kod jednog od njihovih zaštitnih lica, Billa O’Reillya.

Jon Stewart je redoviti kritičar Fox Newsa zbog često vrlo radikalno desne orjentacije, koja je u suprotnosti sa sloganom “Pošteni i pravedni” kakvim se Fox News želi predstaviti. Iako je O’Reilly česta meta njegovih skečeva (a nerijetko i obrnuto), ovo će mu biti treće gostovanje u njegovoj emisiji. Posljednji put dvojac je raspravljao licem u lice ove veljače, a usprkos konstantnom ismijavanju, jedan drugog zapravo na neki čudan način – poštuju.

Stewart će u The O’Reilly Factoru gostovati 22. rujna, a voditelj Fox Newsa uzvratit će gostovanjem u Stewartovom Daily Showu 27. rujna. Povod? Promocija njihovih novih knjiga “Earth (The Book)” te “Pinheads & Patriots: Your Place in the Age of Obama.”

2 komentara
  • Ja sam gledao prošli intervju, razgovor je frustrirajuć jer niti jedan od njih neće promijeniti svoje mišljenje. Stewart cijelo vrijeme pokušavati dodati dozu humora (na svoj račun) i tako smanjiti tenzije, a O’Reilly to koristi kako bi i dalje napadao.

  • Meni su njihovi intervjui odlični.
    Zašto bi ijedan promijeniomošljenje?
    I Jon i Bill su visoko obrazovani i poprilično dobro izražavaju svoje vrijednosti. I vidi se da iako se ne slažu – se zapravo poštuju. To je demokracija.

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861