Jon Stewart napušta The Daily Show ove godine – serijala.com
Trenutno čitaš
Jon Stewart napušta The Daily Show ove godine

Jon Stewart napušta The Daily Show ove godine

Iako se o njegovom odlasku i promjeni posla pričalo tu i tamo u zadnje vrijeme, ni otkuda je došla vijest da Jon Stewart napušta svoj The Daily Show nakon 17 godina vođenja showa. Objavio je to sam na kraju posljednje emisije, emitirane u utorak, najavivši da će se povući negdje tijekom godine — u srpnju, rujnu, prosincu… Vidjet ćemo.

Vijest je kasnije kratkim priopćenjem potvrdio i Comedy Central, što znači da će unutar godine dana, nakon Stephena Colberta, izgubiti i drugog (prvog, kronološki) voditelja koji je bio njihov zaštitni znak. Colbert je svoju emisiju završio krajem prošle godine, da bi početkom jeseni zamijenio Davida Lettermana na CBS-ovom Late Showu.

Kroz godine vođenja showa Jon Stewart je postao ikona Comedy Centrala i političke satire, a The Daily Show postao je institucija, bez imalo pretjerivanja. Ugošćivao je predsjednike, dobivao Emmyje sa pokretne trake, bio idol liberalne i trn u oku konzervativne Amerike, često izvor duhovitih, ali istovremeno ozbiljnih i oštrih kritika lokalne, ali i svjetske politike. Sve to presječeno djetinjastim vicevima.

Naravno, još nije poznato tko će popuniti ogromnu rupu koja će nastati njegovim odlaskom, kao ni koji su Stewartovi planovi za budućnost. Osim da će se posvetiti obitelji — divni neki ljudi, tako je čuo.

2 komentara
  • Prvo Craig Ferguson pa Stefan i sada Jon…di je kraj tome :'( … Fox News is gonna party like its 1999 :D

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2022 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861