Pronađena zamjena za Jona Stewarta u The Daily Showu – serijala.com
Trenutno čitaš
Pronađena zamjena za Jona Stewarta u The Daily Showu

Pronađena zamjena za Jona Stewarta u The Daily Showu

Priča se proširila već tijekom vikenda, a Comedy Central je danas potvrdio — južnoafrički komičar Trevor Noah nasljednik je Jona Stewarta koji je zapravo personificirao kultni, legendarni The Daily Show. Tridesetjednogodišnji Noah pridružen The Daily Showu krajem prošle godine kao “dopisnik”, prije nego je Stewart objavio odluku o napuštanju showa, a dosad je nastupio u nekoliko epizoda.

Noah nije baš očekivan izbor za nasljednika ovako dugovječne emisije, pogotovo nije ziheraški izbor. Mlad i relativno nedokazan, mnogo je neiskusniji od Jona Stewarta kada je 1999. godine preuzeo vođenje showa. Osim toga, Stewart ga je preuzeo od Craiga Kilborna, samo tri godine nakon začetka emisije. I naravno, ta činjenica da Noah nije tipični bijeli muškarac u odijelu ispred kamere, nego… crnoput.

Mnogi su nagađali (ili priželjkivali) da će stolac naslijediti netko mnogo poznatiji, Tina Fey, Amy Poehler i Joel McHale bili su često zazivani, iako vjerojatno nerealne opcije. Osim toga, The Daily Show ima niz dugogodišnjih suradnika koji su se čak sami “diskvalificirali” — Jessica Williams rekla je da se ne osjeća spremnom, a Jason Jones i Samatha Bee našli su druge angažmane.

Comedy Central tako ostaje bez svog late-night dvojca, a pred samo godinu dana u Jonu Stewartu i Stephenu Colbertu imali su najbolji duo u showbusinessu. Colbertu se, znate već, pružila prilika da naslijedi Davida Lettermana u The Late Showu, a njega je zamijenio bivši dopisnik iz The Daily Showa, Larry Wilmore sa svojim Nightly Showom.

Još nije obznanjeno kada će Stewart odstupiti sa mjesta voditelja, a Noah uskočiti, no očekuje se krajem ove ili početkom iduće godine. Evo njegovog debitantskog nastupa iz prosinca prošle godine:

Komentari (0)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861