NBC iliti “Ima li pilota u avionu” – serijala.com
Trenutno čitaš
NBC iliti “Ima li pilota u avionu”

NBC iliti “Ima li pilota u avionu”

Zbilja se zapitate tko vodi NBC-jevu programsku politiku. Nakon što su sredinom studenog predstavili novi raspored, sada ga korigiraju u zadnji čas. Prema tom novom starom rasporedu, Law & Order: Los Angeles trebao je biti premješten na utorak, u sadašnji termin Parenthooda, a ta je obiteljska drama trebala biti preseljena na ponedjeljak.

Na kraju ništa od toga. Parenthood ostaje u terminu utorkom u 22 sata, a Harry’s Law, kojeg je Parenthood trebao smijeniti po njegovom završetku, ostaje u terminu ponedjeljkom u 22 sata. Prvotno je u raspored bilo smješteno samo 6 epizoda, a naručeno je 12 epizoda nove serije Davida E. Kelleya.

Inače, gledanost prve epizode Harry’s Lawa bila je… čudna. Dok je u ključnoj 18-49 demografiji bila prilično loša (2.1 rating, u rangu Chucka), ukupna gledanost bila je više nego dvostruko veća od Chuckove – 11 milijuna gledatelja, koliko je istog dana imao i House. Tko je onda gledao Harry’s Law? Vjerojatno generacija Kathy Bates. Kako je ukupna gledanost prilično irelevantna, puno je važnije vidjeti kako će se kretati gledanost narednih epizoda u A18-49 demou.

A “LOLA“? Nakon čudnih kreativnih promjena na seriji, serija zasad nema određen termin povratka. Dosad je emitirano osam epizoda.

Usput – FCC (Federal Communications Commission) je potvrdio Comcastovu akviziciju NBC Universala, čime najveći kabelski operater u SAD-u postaje većinski vlasnik studija pod čijom se kapom nalaze NBC, USA Network, SyFy, A&E i Bravo.

Komentari (0)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861