Gervais u Officeu idućeg tjedna – serijala.com
Trenutno čitaš
Gervais u Officeu idućeg tjedna

Gervais u Officeu idućeg tjedna

Taman na vrijeme prije nego se do kraja stiša medijska buka oko Gervaisovog “kontroverznog” vođenja Globusa, Ricky će konačno gostovati u (američkom) Officeu, već idućeg tjedna (27. siječnja). O tome se već prije govorilo, a sada znamo i detalje njegovog posjeta. Pripremite se na razočaranje…

Gervais će imati samo cameo u cold openu (početnim minutama) epizode. Sukreator Officea Paul Lieberstein (te jedan od likova – Toby) za Vulture je prilično nejasno opisao njegovo gostovanje, rekavši da “ćemo ga propustiti trepnemo li.” U nastavku intervjua govori kako je to hommage originalnom, britanskom Officeu kojeg je Gervais kreirao, no mi smo još uvijek razočarani što se radi tek o kratkom pojavljivanju.

A što se tiče Carellovog odlaska iz Officea, o kojem smo također već pisali, dogodit će se četiri epizode prije samog finala serije. Naravno, nije poznato kako će i zašto Michael napustiti Scranton, niti tko će ga zamijeniti. Ali Greg Daniels, producent serije, otkrio je da su izbor suzili na tri imena – to su Darryl, Dwight i Andy. Jim, kao možda najočitiji kandidat, nije razmatran jer se autori slažu kako njegov lik nije najbolje funkcionirao u upravljačkoj ulozi prošle sezone. Osim toga, planira se dovođenje par novih imena kako bi se kompenzirao Carellov odlazak.

7 komentara

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2020 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861