Troje napušta Law & Order: LA – serijala.com
Trenutno čitaš
Troje napušta Law & Order: LA

Troje napušta Law & Order: LA

Fanovi najnovijeg spinoffa Law & Order franšize, smještenog u Los Angelesu, imat će osjećaj da gledaju drugu seriju kad u veljači krenu nove epizode.

Naime, čak troje glumaca iz regularne postave napušta seriju – Skeet Ulrich, Regina Hall i Megan Boone. Sve je to dio plana autora serije Dicka Wolfa da uvede promjene u seriju, osvježi je i privuče nove gledatelje. Wolf je poznat po tome da mijenja glumačku postavu na početku emitiranja serija kako bi ih učinio što boljim. (Ako se Law & Order serijama uopće može pripisati pridjev “dobar”.) Glumica Wanda de Jesus također je napustila seriju, i to još u rujnu, prije premijere.

Produkcija i snimanje serije neće biti obustavljeno dok se ne pronađu zamjene za glumce, s obzirom da L&O franšiza i funkcionira tako da se grupe likova izmjenjuju svaku epizodu.

Skeet Ulrich bio je prva osoba koja se pridružila castu spinoffa u srpnju, a tumačio je ulogu detektiva Rexa Wintersa, jednog od glavnih likova u seriji.

Law & Order: Los Angeles solidno je startao za NBC, no i nakon pada gledanosti, trenutno je najgledanija nova serija na mreži. Nove epizode kreću s prikazivanjem u veljači.

Komentari (0)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861