Kit Harington se zaputio prema Belfastu – serijala.com
Trenutno čitaš
Kit Harington se zaputio prema Belfastu

Kit Harington se zaputio prema Belfastu

Kit Harington (Jon Snow) je napustio produkciju War Horsea i zaputio se prema Belfastu na pripreme za Game of Thrones! Fanovi s izrazitim nestrpljenjem prate svaki korak, svaki trač, svaki šapat oko početka snimanja najočekivanije adaptacije neke knjige poslije Lord of the Ringsa. U ponedjeljak je objavljeno da je Kit Harington napustio London i kazalište, te se zaputio prema Belfastu za početak snimanja pilota Game of Thrones. Isti članak navodi da se premijera serije očekuje negdje tijekom 2010. Ovu vijest ipak treba uzeti sa zrnom soli.

WiC-Blog pak donosi vijest o četiri vuka koja se treniraju u Norveškoj za nekakvu američku TV produkciju. Još se uvijek ne zna da li se ti vukovi treniraju za Game of Thrones, ali velika je vjerojatnost da se upravo za GOT i treniraju.

Ovaj članak govori o tome kako su u Belfastu već napravljeni neki (svi?) setovi za pilot. Do sada se mislilo da će GOT koristiti setove filma Your Highness, ali čini se da su ipak napravljeni posebni setovi za seriju. To ne znači da GOT neće koristiti neke setove sa snimanja Your Highness. S početkom snimanja očekujemo pravu navalu vijesti, slika i koječega.

A Game-9369

Komentari (0)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861