Darežljivi NBC – serijala.com
Trenutno čitaš
Darežljivi NBC

Darežljivi NBC

U nimalo iznenađujućem potezu, kasno sinoć NBC je odlučio dati pune sezone trima svojim novim serijama, The Event, Law & Order: Los Angeles i Ousourced. Niti jedna serija ne briljira u ratingsima, ali činjenica je da NBC trenutno ima prilično niske standarde koje njihove serije moraju proći da bi dobile nove epizode.

NBC je i ovu sezonu startao prilično loše, a kako nema nekih velikih proljetnih zamjena, moraju iscjediti sve što se iscjediti da iz ove sezone. Chase i Undercoversi će pričekati još koji tjedan oko NBC-jeve odluke, no u ovom trenutku šanse baš i nisu bajne.

HitFix navodi kako je The Event prodan u preko 200 internacionalnih tržišta, pa je to svakako jedan od čimbenika koji su utjecali na produljenje sezone. Slična situacija je prošle godine bila i s ABC-jevim FlashForwardom, pa je svejedno na kraju sezone otkazan.

Što nove epizode Outsourceda znače za Parks and Recreation nismo još sigurni, ali još ćemo se neko vrijeme načekati do vraćanja najbolje NBC-jeve komedije četvrtkom.

Također, Michael Ausiello se javlja sa svojim famoznim “ekskluzivama”, tvrdi da je NBC blizu naručivanja pune sezone Chucka. No naučili smo njegove objave uzimati sa zadrškom, pa nemojte otvarati šampanjac još neko vrijeme.

4 komentara

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861