ABC predstavio jesenski raspored – serijala.com
Trenutno čitaš
ABC predstavio jesenski raspored

ABC predstavio jesenski raspored

ABC je danas predstavio svoj raspored za novu sezonu, u kojem se nalazi deset novih serija. Ukupno je ABC ove sezone obnovio devet, a otkazao sedam serija, od kojih je čak pet bilo u svojoj prvoj sezoni.

Interesantno, nakon što je proteklih sezona bezuspješno tražio zamjenu Lostu, ABC ove sezone nema novu seriju sličnog profila u rasporedu. Ne misle li valjda da je V “taj”?

Na predstavljanju rasporeda bilo je klasičnog ego strokinga, izražavanja zadovoljstva odlukama, poruke optimizma i ulagivanje oglašivačima, pa umjesto prenošenja komentara, odmah na raspored:

Ponedjeljak

20.00: Dancing with the Stars
22.00: Castle

Utorak

20.00: No Ordinary Family (novo)
21.00: Dancing with the Stars the Results Show
22.00: Detroit 1-8-7 (novo)

Srijeda

20.00: The Middle
20:30: Better Together (novo)
21.00: Modern Family
21:30: Cougar Town
22.00: The Whole Truth (novo)

Četvrtak

20.00: My Generation (novo)
21.00: Greys Anatomy
22.00: Private Practice

Petak

20.00: Secret Millionaire
21.00: Body of Proof (novo)
22.00: 20/20

Subota

20.00: Saturday Night College Football

Nedjelja

19.00: Americas Funniest Home Videos
20.00: Extreme Makeover: Home Edition
21.00: Desperate Housewives
22.00: Brothers & Sisters

Obnovljeni su: Castle, The Middle, Modern Family, Cougar Town, Greys Anatomy, Private Practice, Desperate Housewives, Brothers & Sisters, V

Otkazani: FlashForward, Better Off Ted, Romantically Challenged, The Deep End, Happy Town, Scrubs, The Forgotten

Nove serije: No Ordinary Family, Detroit 1-8-7, Better Together, The Whole Truth, My Generation i Body of Proof. Polusezonu čekaju: Mr. Sunshine, Happy Endings, Off the Map

Sve serije koje se vraćaju dobile su isti termin kao i u (još uvijek) aktualnoj sezoni, jedino V nije na rasporedu. ABC to opravdava dužom i zahtjevnijom produkcijom, kao i namjerom da V u komadu ispuca svoje epizode, obzirom da se radi o serijaliziranom formatu. V bi trebao zamijeniti Ples sa zvijezdama utorkom u 21 sat kada show završi u studenom. ABC je od Foxa pokupio reallity show Secret Millionaire i smjestio ga u petak.

O novim ABC-jevim serijama smo već pisali uz vijest o otkazivanju FlashForwarda, a radi se o pet novih drama / dramedija te tri komedije.

No Ordinary Family je još jedna od nekoliko novih serija sa superjunacima, a podigla nam je obrvu-dvije zbog glavnog glumačkog dvojca. Michael Chiklis (The Shield) i Julie Benz (Dexter) u glavnim su ulogama kao bračni par sa nadljudskim moćima.

Detroit 1-8-7 je policijska dramedija sa Michaelom Imperiolijem (Sopranos) u glavnoj ulozi detektiva koji istražuje ubojstva.

The Whole Truth je pravni procedural iz kuhinje Jerrya Bruckheimera, My Generation dramedija o bivšim srednjojškolskim prijateljima, a Body of Proff “medicinska misterija” sa Danom Delaney u glavnoj ulozi kao bivša neurokirurginja koja pomaže rješavati ubojstva.

Shonda Rhimes, za ABC je kreirala već dvije medicinske drame, Grey’s Anatomy i Private Practice, a ove sezone stiže i treća, Off the Map, koja čeka polusezonu.

Better Together jedina je nova komedija koja kreće najesen, radi se o seriji koju je kreirala bivša producentica Prijatelja, Shana Goldberg-Meehan, a vrti se oko dvije sestre u različitim razdobljima romantičnih veza. Joanna Garcia (Reba) i Jennifer Finnegan u glavnim su ulogama. Ove sezone ulijeće u humoristični blok četvrtkom umjesto Hanka. Može li izdržati duže?

Druge dvije komedije čekaju polusezonu. Mr. Sunshine je povratak Matthewa Perrya na televiziju, kao sportski menadžer u krizi srednjih godina. Happy Endings je još jedna u nizu komedija o vezama i romantici (pa za boga miloga, devetnaesta po redu ove sezone?) o paru koji je rastavljen.

2 komentara

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861