Vraća se Charlie Sheen – serijala.com
Trenutno čitaš
Vraća se Charlie Sheen

Vraća se Charlie Sheen

Charlie Sheen se vraća u televizijski biznis, na radost svih obožavatelja njegova lika i djela. Njegov će novi projekt biti serija Anger Managment bazirana na istoimenom filmu u kojem su glumili Jack Nicholson i Adam Sandler, kojeg je režirao Joe Roth (koji je sa Sheenom već surađivao na filmovima Major League, Young Guns i Three Musketeers).

No, da je sve još uvijek daleko od malih ekrana pokazuje činjenica da serija još uvijek nema ni redatelja, ni scenarista. Jedino se zna da se u cijeli projekt uplela produkcijska kuća Lionsgate TV koja bi trebala snimati i producirati seriju, te kompanija Debmar-Mercury kao distributer, što znači da će serija vjerovatno biti producirana prema istom modelu prema kojem su producirane serije House of Payne i Meet the Browns koje se emitiraju na kabelskom programu TBS koji je prvi u redu za eventualni otkup serije.A model je sljedeći: ako serija dobije zeleno svjetlo, za prvu sezonu se naručuje obično deset epizoda. Zatim, ako serija bude uspješna što se tiče gledanosti, mreža instantno naručuje sljedećih devedeset ili čak sto epizoda, što seriju čini spremnom za syndication. Spomenimo još da u navedenom modelu glavna zvijezda dobiva i udio u vlasništvu serije.

Sheen će, glumiti nurotičnog/psihotičnog doktora (specijaliziranog za tzv. “kontrolu bijesa”) kojega je u filmu glumio Jack Nicholson. Čak je i sam Sheen nedavno izjavio da će mu biti izazov glumiti takvoga lika, te da je spreman za taj izazov. Hm, nekako sumnjamo da će mu to biti izazov budući da u svom rezimeu i sam ima podosta psihotičnih ispada, te su mu bijesni ispadi normalna pojava, a što se koncepta tiče, čak ni film nije bio pretjerano dobar. Prema svemu sudeći Sheen bi se vrlo lako mogao vrlo brzo naviknuti na svoj novi televizijski lik. Jedino pitanje je, koliko je neka mreža spremna riskirati i naručivati seriju (u ovom slučaju TBS) u kojoj glavni lik tumači Charlie Sheen, te koliko bi njegov način života utjecao na snimanje serije. No ipak, na sve navedeno on bi samo rekao: Winning!

Komentari (0)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861