Ricky Gervais sprema dva nova projekta – serijala.com
Trenutno čitaš
Ricky Gervais sprema dva nova projekta

Ricky Gervais sprema dva nova projekta

Ricky Gervais, jedan od najboljih i najeksponiranijih komičara današnjice, priprema seriju nazvanu Afterlife, o ateistu koji umire te dolazi u raj.

Gervais razvija seruju sa bivšim showrunnerom Dextera, Clydeom Phillipsom, koji je uz seriju bio od prve sezone, pa do odlaska na kraju četvrte. Zasad nijedan producentski studio nije otkupio projekt, a kamoli mreža na kojoj bi se eventualno emitirala. Iako, HBO se čini kao najrealnija opcija, s kojim Gervais ima dužu povijest suradnje. Snimanje bi trebalo krenuti početkom iduće godine, a Gervais ovog puta neće imati glavnu ulogu, kao u ranijim projektima kao što su britanski The Office i Extras.

Gervais se u svojim nastupima ne boji dirati u “tabu” teme i politički nekorektni humor, pa tako ni pitanja religije. Primjerice, isječak iz stand-up specijala “Out of England” koji je snimao za HBO:

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=ln64DYflGT4[/youtube]

Zapravo, dvojbeno je možemo li Rickya uopće nazvati komičarem, jer za razliku od Seinfelda, Chrisa Rocka, Louisa CK-a i ostalih poznatih komičara koji su na televiziju došli nakon skromnijih početaka po raznim komičarskim klubovima, Gervais je imao obrnuti put – sa stand-upom je krenuo tek nakon što je uspio na televiziji.

Osim toga, Gervais i njegov dugogodišnji prijatelj i suradnik Stephen Merchant u suradnji sa BBC-jem i HBO-om razvijaju sitcom Life’s Too Short, o životu “patuljka u showbusinessu”, kojeg će glumiti Warwick Davis. Gervais i Merchant imat će manje uloge, a najavljena su gostovanja Stevea Carella, Johnnya Deppa, Sandre Bullock i Stinga. Snimanje planiranih sedam epizoda je već počelo. Gervais seriju opisuje kao faux-dokumentarac, križanac Officea i Extrasa. Teaser u nastavku.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=DyrOr24hdEY[/youtube] [youtube]http://www.youtube.com/watch?v=xdei36KJlnw[/youtube]
Komentari (0)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861