Video: How I Met Your Mother — upoznajte naslovnu majku, konačno – serijala.com
Trenutno čitaš
Video: How I Met Your Mother — upoznajte naslovnu majku, konačno

Video: How I Met Your Mother — upoznajte naslovnu majku, konačno

Nakon što je Ted svojoj djeci ispričao sve detalje o svakoj zgodnoj mladoj njujorčanki koju je poševio, konačno je — nakon 184 epizode — na red došla i njegova draga supruga. Dugo očekivana i dugo skrivana majka iz naslova otkrivena je u sinoćnjem finalu osme sezone sitcoma How I Met Your Mother, a ona je… zgodna.

http://www.youtube.com/watch?v=T0mronoPszI

Glumi je Cristin Milioti, cura koju ćete teško prepoznati po imenu, IMDb njenu ulogu vodi kao “žena s kišobranom”, a njene (ne zapravo njene-njene) noge i žuti kišobran upoznali smo već u ranijim epizodama serije. How I Met Your Mother završit će iduće sezone nakon devet sezona.

15 komentara
  • Nije bas izabrala najbolju fotku za IMDb page / ili nisu stavili njenu najbolju. Ali da, zgodna je. Nisu mi bas fora ta internetska prenemaganja oko standarda ljepote. U videu je kjut.

   • Ma kjut je i zgodna apsolutno. Problem je u tome što je većina publike nakon ovoliko čekanja očekivala neku manekenku sa nogama od 2 metra koja će u bikiniju utrčati na ekran.

    Enivej, to je definitivno bio highlight finala, a ostatak same epizode je bio podosta… dosadan i ispodprosječan. Čast izuzecima, kao što su klasična (I uvijek zanimljiva) Lily/Marshall prepirka.

   • Nakon osam godina veoma populare serije, ko god da se pojavio, reakcije bi bile burne.. Meni se nekako svidja sto nisu uzeli neko poznato ime (pominjala se Amy Adams ako se secam, i Elizabeth Olsen koja je glumila u Josh Radnerovom filmu Liberal Arts). Samo se nadam da cemo je u toku devete sezone zaista “upoznati” i dobiti neki utisak kakva je ona, i sta je to Teda privuklo. Ipak, meni serija nikad nije bila o majci, vec o avanturama prijatelja Njujorcana (falice mi Friends zauvek). :) I jeste kjut, mesavina Lili i Robin.
    P.S. Citam neke lude teorije na internetu, kako je Tedova zena zapravo Robin, a ova devojka sa zutim kisobranom je donator jaja ili surogat majka, jer Robin ne moze da ima dece. Ko bi rekao, but internet folks be crazy! :)

 • Na početku sezone, četvrte koju gledam kako epizode izlaze, gledao sam ih iz čiste navike. Epizodu “Time Travellers” sam puštao par puta samo zbog poslednje scene, a ovu, well, poslednjih par minuta sam sigurno već odgledao desetak puta. Kao epizoda, ništa posebno, ali kao deo veće priče… KONAČNO.

  I da, zgodna/lepa je. Možda/verovatno učitavam posle ovoliko gledanja, ali, čini mi se da je taman za Teda.

 • Nije nist posebno zenska, izgleda kao losa kopija Elize Dushku. Mislim, nije ruzna, ali nije ni posebno zgodna, kad se secem gradom uvjek vidim puno cura koje su ljepse od nje.

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861