Video: 2 Broke Girls iz malo drukčije perspektive – serijala.com
Trenutno čitaš
Video: 2 Broke Girls iz malo drukčije perspektive

Video: 2 Broke Girls iz malo drukčije perspektive

2 Broke Girls je sitcom koji je jesenas eksplodirao i osvojio male ekrane brzinom svjetlosti. Oštre kritike i napadi na seriju koja je od svog začetka poput galerije stereotipova nisu joj nimalo naškodili. Kontroverza koja ju prati već mjesecima nije natjerala producente i scenariste da promisle o karakterizaciji likova, već im je samo učvrstila stajalište da njihov proizvod žari i pali publiku, bilo na pozitivan ili negativan način. Mala plava bogatašica, sarkastična siromašna konobarica, mali zaluđeni Kinez, istočnoeuropski dlakavi, napaljeni kuhar i stari crnac DJ samo su otvorili vrata mnogim drugim stereotipima kojima su nas autori serije tokom prve sezone počastili.

Jedan “fan” serije sklopio je vrlo interesantan trailer, a ako ste ljubitelj 2 Broke Girls i ne znate primiti šalu na svoj račun, radije se suzdržite od gledanja.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=rV2b8oDwHZA[/youtube]
2 komentara
  • jedina gluplja stvar od ove serije su ljudi koji je na ovakav način blate. kad već serija nije “duhovita” možda bi pokušaji “kritike”, ma koliko neobjektivni bili, to trebali barem pokušati biti? fuck, stupid, retarded,… su znaci frustracije, ne inteligencije

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861