Spasite Community – posteri – serijala.com
Trenutno čitaš
Spasite Community – posteri

Spasite Community – posteri

Nismo sigurni što točno mislimo o ovakvim akcijama za spas serije – s jedne strane, lijepo je vidjeti rijetke akcije koje uspiju, poput Star Treka nekad davno, ili Jericha i Chucka u posljednim godinama. No, to su zapravo rijetki izuzeci, a mreže u pravilu hladne prema odazivu fanova. Usto, zagriženi fanovi često znaju biti izuzetno iracionalni i naporni u svom uvjerenju da zapravo postižu nešto, a jao vama ako jednog takvog (ili više!) imate na Facebooku ili Twitteru…

Community još nije otkazan (a ni mi ga još nismo spremni otpisati), ali nedavna vijest o micanju s rasporeda – naravno – rezultirala je pokretanjem kampanje za spas serije. Iako serija ima vrlo malu publiku, mnogo je odanija i privrženija od, recimo, one… Mentalista ili Criminal Mindsa (penzioneri ne vjeruju u internet). Ako baš želite skinuti krivnju sa savjesti i obaviti svoj minimalan doprinos, možete potpisati peticiju na save-community.com, koju je dosad potpisalo 52,760 fanova.

No, poanta ove vijesti… Osim standardne peticije, ima i mnogo kreativnijih načina pružanja podrške autorima. Primjerice, posteri ispod. Prva tri su s NY Magazina, a posljednji s Tumblr bloga autorice Sarah Mulligan. Svoju podršku seriji možete pružiti i dodavanjem bradice na Twitter avatar, iako će pola ljudi na vašem timelineu misliti da zapravo podržavate No Shave November.

Community poster

Community poster

Community poster

Community poster

Vennov dijagram – glavni razlog zašto treba spasiti Community (via Uproxx):

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=aXqLCM0d0Os[/youtube] [youtube]http://www.youtube.com/watch?v=rLLmMDbpUjs[/youtube]
9 komentara
  • Nikad ne glasam ni za sta, sad sam glasao. To valjda pokazuje koliko volim i cenim ovu seriju.

  • Ja sam čak za ukidanje ovih humorističnih serija nakon 2-3 sezone jer svi znaju da velika većina njih nakon toga jednstavno više nije zabavna. Ne smatram da je Community počeo padati, naprotiv, ova zadnja epizoda mi je bila jedna od najboljih dosad, al neću bit previše tužan ako je ukinu nakon treće. Samo ću plakat.

    • treba tako i vise serija da radi. 3-5 sezona i gotovo. kad vidim pove serije sa po 8 sezona ond 20+ epizoda hoce mi nesto biti :facepalm:

      community jest dobar, i steta sto ce prije njega ukinuti nego neke ostale smece serije, ali to znaci da cemo te likove vidjeti u drugim serijama, da ce pisci poceti smisljati neke nove ideje i mozda dobijemo nesto jos bolje :D

  • kad je već došla do 3. sezone mogu još barem dopuniti do 80 potrebnih epizoda za syndicate (kak se već zove) pa im se isplati serija kroz bezbrojne reprize na manjim kanalima. tako ova genijalna serija možda (posthumno) dobije veći broj obožavatelja… i dođe na RTL2 da zamijeni 5. reprizu raymonda :)

  • Računam da će biti i četvrte sezone, što zbog sindikacije. što zbog stvarno povelikog fan-backlash-a (koji doduše nema nikakav poseban uticaj sam po sebi). Bilo bi taman dovoljno – da 23. maja 2012. Jeff i kompanija proslave diplomiranje. To bi bio sjajan closure. Onda se ne bi ni ljutili zbog otkazivanja.

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861