Još dvije sezone Survivora – serijala.com
Trenutno čitaš
Još dvije sezone Survivora

Još dvije sezone Survivora

CBS je obnovio veteranski reality show Survivor za 25. i 26. sezonu, odnosno za televizijsku sezonu 2012/13, obzirom da show producira dvije sezone godišnje. Naravno, Jeff Probst i dalje će biti voditelj showa.

Trenutno u 23. sezoni, Survivor je i dalje uspješan, s ovosezonskim prosječnim ratingom od 3,8, odnosno oko 12 milijuna gledatelja po epizodi. Usput je najavljen datum premijere 24. sezone showa – 15. veljače iduće godine.

5 komentara
  • Jeff će kad-tad odustati, a onda se postavlja pitanje ima li Survivora bez Jeffa :) Neka ide što dulje može, rijetko koji show gledam s takvim zanimanjem.

  • Iako se drastično pogoršao u zadnjih par sezona, još uvijek pratim, tako da mi je drago što će biti još min. 2 sezone. Nadam se da će izbaciti ovo dovođenje “poznatih” survivora i sve 5

  • Ukusi se očito razlikuju, uopće ne smatram da su se drastično pogoršali. Bilo je i prije odličnih i nešto manje dobrih sezone, kao što ih ima i danas. Što se poznatih tiče, nemam ništa protiv jer svaki put unesu nekakav novi zaplet.

  • Meni je Survivor sve bolji i bolji. Od 15. sezone je zakon. Sve ono prije sam gledao s FF-om svakih pol minute

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861