Sheenokalipsa – serijala.com
Trenutno čitaš
Sheenokalipsa

Sheenokalipsa

Kao što nam je otkrio u sad već nebrojenim napadima ludila, on je visoki svećenik i vatikanski čarobnjak ubojica. On je F-18. On ima poeziju u vršcima prstiju. On riga vatru šakama. On je izliječio ovisnost snagom svoga uma. On je Charlie faking Sheen. I ne može prestati lajati.

Danas se ABC prvi pohvalio da ima već snimljeni ekskluzivni intervju sa Sheenom, koji će biti emitiran u srijedu navečer, a dijelovi u jutarnjim emisijama u ponedjeljak i utorak. Čak su ga počeli najavljivati teaserom u kojem Sheen izjavljuje da “je na drogama, a ta se droga zove Charlie Sheen.” Krasno, toliko je nadrogiran da se pretvorio u drogu. ABC je čak najavio dodatno reklamiranje tijekom ceremonije dodjele Oskara…

…i onda su se NBC-jevci na Twitteru pohvalili da će imati ekskluzivni intervju sa Sheenom u ponedjeljak ujutro. Sheen je izgleda sposoban zeznuti i druge mreže osim matičnog CBS-a. Naravno, Sheen mora nekako nadoknaditi gubitak od gotovo $16 milijuna dolara koje neće dobiti (ili barem ne bi trebao) za propalih 8 epizoda ove sezone. Puno je to kovčega sa kokainom.

A za to vrijeme internetovi imaju tonu materijala za ismijavanje pobiješnjelog egocentrika. FilmDrunk je napravio sjajni (bez hiperboliranja) mash up izljeva bijesa Charlija Sheena, Mela Gibsona i Christiana Balea. Novi je šerif u gradu. Charlie Sheen protiv svih.

The Blazing Sheen
The Blazing Sheen (ReelzChannel.com)

Iako nas ovo zapravo neizmjerno zabavlja, NYTimes donosi poslovnu stranu priče, odnosno zbraja gubitke za Warner Bros. i CBS, koje procijenjuje na vrtoglavih četvrt milijarde dolara, ukoliko neće biti nove sezone Two and a Half Men. Primjerice, CBS traži $200,000 za 30 sekundi reklama u vrijeme emitiranja serije, a studio Warner Bros. izgubit će zaradu od emitiranja u syndicationu (prodaje prava na reprize, takoreći) što NYTimes procjenjuje na $100 milijuna. Doduše, ne radi se o čistom gubitku; od ovog treba odbiti troškove produkcije – navodno $4 mil. po epizodi – od čega je gotovo polovica Sheenov honorar, te (potencijalnu) zaradu od nekog drugog programa koji će ga nadomjestiti.

3 komentara

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861