Produkcija “Mena” ponovo zaustavljena – serijala.com
Trenutno čitaš
Produkcija “Mena” ponovo zaustavljena

Produkcija “Mena” ponovo zaustavljena

CBS je konačno odlučio reći dosta svojoj zvijezdi, Charliju Sheenu i obustavio produkciju Two and a Half Mena. Razlog je posljednji Sheenov ispad i jučerašnji prilično gadljivi komentari u jednoj radijskoj emisiji, kada je otvoreno izvrijeđao autora serije, Chucka Lorrea, njegovu obitelj te još nekoliko usputnih meta. Iako se produkcija posljednjih četiriju epizoda trebala nastaviti ovog ponedjeljka, CBS i Warner Bros. u kratkoj izjavi za javnost objavili su da se produkcija obustavlja za ovu sezonu:

Zbog izjava, ponašanja te stanja Charliea Sheena u posljednje vrijeme, CBS i studio Warner Bros. Television odlučili su prekinuto produkciju serije “Two and a Half Men” do kraja sezone.

Produkcija je dosad bila obustavljena zbog Sheenovog problema sa drogom, te je broj epizoda tada bio smanjen na 20. No sada će se brojka zaustaviti na 16 epizoda, a finale osme sezone izgleda je bila epizoda emitirana 14. veljače. CBS se dosad ograđivao od njegovog privatnog života izjavama da “Sheen redovito dolazi na posao i obavlja svoje dužnosti”, no verbalni napad na vlastite šefove očito je korak predaleko.

Ako morate zadovoljiti znatiželju, tabloid TMZ.com ima čitav 20-minutni audio zapis, a ispod se nalazi skraćena snimka sa najzabavnijim komentarima. Kasnije je preko istog tabloida poručio Lorreu “Ja te posjedujem!” te ga počastio dodatnim uvredama, a nakon objave obustave produkcije, poslao im je i otvoreno pismo u kojem nastavlja sa svojim baljezgarijama.

Two and a Half Men je još uvijek ogroman hit za CBS i jedna od najgledanijih serija na televiziji trenutno, čijoj gledanosti nisu naštetile čak ni Sheenovi nebrojeni ispadi. Serija je unaprijed obnovljena za iduću sezonu, no njen nastavak sada dolazi pod veliki znak pitanja nakon ovih ozbiljnih uvreda prema autorima, mreži i studiju koji ga masno, masno plaćaju. No, isto tako serija mreži i studiju donosi značajan profit. Neki televizijski kritičari, poput Alana Sepinwalla, predlažu eventualni nastavak serije bez jednog od naslovnih muškaraca. Nakon svih ovih izjava teško je zamisliti nastavak suradnje između Lorrea i Sheena…

14 komentara
 • Ma ja sam se uvijek zapravo divio kako je ova serija tako gledana… Realno, radi se o čistom prosjeku od serije.

 • To se 99% neće dogodit, al ja navijam da maknu seriju s televizije. Nek ih otkažu. To bi ušlo u povijest televizije – da je najgledaniji sitcom otkazan na vrhuncu svoje popularnosti.

  Ta serija je toliko neprobavljivo smeće da je teško za povjerovat da iza nje stoji ista osoba koja stoji i iza Big Bang Theorya. Da se ispravim – iza prve dvije sezone BBT-a (u zadnje vrijeme serija sve više liči na TAAHM). Nek neka druga serija najesen dobije priliku i gotovo.

 • Potpis na Marinov post. Meni je ta serija ko reality show Charlieja Sheena komponirana za nacionalne televizije.

 • Izgleda da šanse za otkazivanje ipak nisu TAKO male.

  “And as for any fresh episodes being unfurled in the fall, it’s not looking good. Chances are the series finale aired last week.”

  – TVLine

 • Super mi je ovaj radijski tip kako beatificira Sheena, “daješ novac u dobrotvorne svrhe, pomažeš vatrogascima…” Mislim, a da ne velimo da je covjek samostalno udvostrucio kolumbijski BDP.

  @Marin, ja nisam bas uvjeren da ce oni samo tako nastaviti novu sezonu. Rekao bih da su cak vece sanse da nece, ali nista me ne bi iznenadilo.

  Enivejs, cue internets… aaand go:
  http://warmingglow.uproxx.com/2011/02/open-call-for-charlie-sheen-memes
  http://filmdrunk.uproxx.com/2011/02/frotcast-36-fun-with-charlie-sheen

  “I’m freakin’ bayonets. I’m battle-tested bayonets, bro.”
  “I’m dealing with fools and trolls.”
  “I’ve got magic. I’ve got poetry in my fingertips. Most of the time — and this includes naps — I’m an F-18, bro. And I will destroy you in the air. I will deploy my ordnance to the ground.”
  “What they’re not ready for is guys like you and I and Nails and all the other gnarly gnarlingtons in my life, that we are high priests, Vatican assassin warlocks. Boom. Print that, people. See where that goes.”
  “The only thing I’m addicted to is winning.”
  “I cured it with my brain, with my mind.”

  I ja hocu biti F-18 :(

 • e koji blesan. grizi ruku koja te hrani. a budući da mu neće platiti za epizode koje se neće snimiti, neće mu ni dolara ostati za nove zlatne zube i prostitutke. a koliko je on blesav ako bude devete sezone još će tražiti i povišicu.
  u ovom trenutku ništa me ne bi iznenadilo, ni da je otkaži ni produže, ali da će se nastaviti kao da se ništa nije dogodilo, sumnjam.
  ja osobno mislim da bi se serija mogla nastaviti i bez sheena bar jednu sezonu jer sumnjam da bi gledanost toliko pala bez njega, bar mogu isprobati.
  a druga opcija koja bi stvarno bila iznenađujuća da nastave sljedeću sezonu sa sheenom, ali da otpuste sve s kojima se charlie zakačio. to bi tek bila demonstracija sile :)

 • i još, glavno da je charlie najavio da bi mogao snimiti nastavak kakvih frajera, ali samo ako love bude izdašna. da, how yes no :D

 • Nisam tocno siguran na sto mislis. Chuck Lorre je izvrsni producent i producira seriju za Warner Bros. studio. CBS ima samo prava na emitiranje koja ugovara sa Warnerom, to nije serija u njihovom vlasništvu.

 • ja se stvarno ne razumijem baš previše u to tko tu koga može otpustiti. cijela ekipa sumnjam da će zajedno nastaviti snimati, jer charlie je već napomenuo da sa chuckom više neće raditi i da se neće vratiti na snimanje ako ga uopće bude dok je chuck prisutan, i umješan kao showrunner. a mogu li cbs i warner maknuti chucka sa serije da bi ostavila charlia to je pitanje?
  ne baš povezano sa tim, l.j.smith, kreatorica vampirskih dnevnika, nedavno je otpuštena od strane izdavačke kuće za koju je pisala vampirske dnevnike, sada će taj serijal knjiga koje je ona stvorila, nastaviti će pisati netko drugi, ja mislim da ona sada nema ni pravo pisati nastavke svoje knjige koje je ona stvorila, jer su očito prava prodana toj izdavačkoj kući.
  tako, ako usporedimo tu situaciju sa ovom, vidimo da očito čak ni kreatori nisu sigurni, tako da vjerovatno cbs i warner mogu i otpustiti chucka. dobro će se tu još izvagati opcije i sumnjam da će se cbs rješiti svog najgledanijeg sitcoma.

 • Piatnje za frojdovce:
  Da li Sheen u seriji glumi lik koji u dobroj mjeri odgovara njemu samome u privatnom životu? [uvjek sam mislio da možda u tome leži uspjeh serije]

  I ne, ne volim tu seriju.

 • @krešo- ma zanima me ima li Warner pravo odjebat Lorre-a radi Sheena (cbs dakle nema)? Ili je serija u potpunosti u vlasništvu Lorre-a?

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2022 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861