Pune sezone za ABC-jeve komedije Trophy Wife i The Goldbergs – serijala.com
Trenutno čitaš
Pune sezone za ABC-jeve komedije Trophy Wife i The Goldbergs

Pune sezone za ABC-jeve komedije Trophy Wife i The Goldbergs

ABC je sinoć najavio pune sezone za svoje dvije nove komedije koje idu utorkom, Trophy Wife i The Goldbergs. Radi se o standardnih devet epizoda povrh prvotno narčenih 13. Obje serije stajale su na klimavim nogama, tako da su eventualne obnove i dalje vrlo upitne nakon odrađenih prvih sezona.

Dalje, mreža je naručila i šaku novih epizoda komedije Super Fun Night, koja je trebala biti uspješni vehicle za Rebel Wilson. No, serija ne uspijeva izgraditi poveću publiku ni uz lagodni (no uvjetno rečeno ukleti) termin emitiranja iza ABC-jeve najjače komedije Modern Family.

I na kraju, ABC otkazuje Back in the Game, komediju koja trenutno ide srijedom iza The Middlea. Serija će odraditi snimljenih 13 epizoda prije nego izađe iz igre, a za očekivati je da će je potom zamijeniti Suburgatory, komedija koja je stavljena na klupu zbog ovog debitanta.

Komentari (1)
  • Trophy Wife i The Goldbergs su sasvim OK za pogledati, simpatične, pozitivne, neobavezne, prozračne komedijice. Neće steći hordu poklonika, ali to im nije ni svrha.

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861