BBC obovio Atlantis i Peaky Blinders za druge sezone – serijala.com
Trenutno čitaš
BBC obovio Atlantis i Peaky Blinders za druge sezone

BBC obovio Atlantis i Peaky Blinders za druge sezone

Dvije BBC-jeve nove jesenske serije tijekom prošlog tjedna obnovljene su za druge sezone — to su Atlantis i Peaky Blinders. Atlantis biva obnovljen nakon četiri emitiranih epizoda, a Peaky Blinders nakon završetka šesto-epizodne prve sezone.

Atlantis je povijesna avantura BBC-a One o poznatoj legendi o Atlantidi, koju potpisuje Howard Overman, autor Misfitsa. Serija je uvelike inspirirana grčkom mitologijom i od nje posuđuje glavne likove, među kojima je i Mark Addy (Game of Thrones).

BBC Two pak je za drugu sezonu obnovio Peaky Blinders, povijesnu fikciju smještenu u vrijeme nakon Prvog svjetskog rata. Prati političare i kriminalce koji se bore za svoj status u društvu kojeg muče ekonomski problemi. Cillian Murphy (Dark Knight trilogija) i Sam Neill (Jurassic Park) u glavim su ulogama.

Komentari (1)
  • Od Atlantisa sam odustao nakon 20ak minuta ali sam svejedno pogledao prvu epizodu do kraja tako da mogu popljuvati ako me netko pita za mišljenje. I moje skromno mišljenje je da je serija uvreda za intelekt.

    Peaky Blinders je još na čekanju do prvog slobodnog dana

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861