BBC obnovio The Musketeers, Tom Hardy dolazi u Peaky Blinders – serijala.com
Trenutno čitaš
BBC obnovio The Musketeers, Tom Hardy dolazi u Peaky Blinders

BBC obnovio The Musketeers, Tom Hardy dolazi u Peaky Blinders

Dvije važnije vijesti o povijesnim serijama sa BBC-a: The Musketeers, nova adaptacija poznatog romana o trima mušketirima, obnovljena je za drugu sezonu vrlo brzo nakon početka emitiranja prve sezone. Vijest je objavljena pred koji tjedan, ali hej — ako je nismo objavili, onda je vijest nova.

Serija smještena u Parizu 17. stoljeća snimana je u Pragu, a prva sezona imat će deset epizoda. Svo troje glavnih glumaca-mušketira vraća se iduće godine, ali Peter Capaldi neće nastaviti svoju ulogu kardinala Richelieua zbog nedavnog angažmana kao dvanaestog Doktora.

Također, nakon što je dobio ulogu Eltona Johna u skorašnjem biografskom filmu, Tom Hardy se privremeno pridružuje drugoj BBC-jevoj povijesnoj seriji, Peaky Blinders. Radi se o povijesnoj drami vremenski smještenoj nakon Prvog svjetskog rata, već ranije obnovljenoj za drugu sezonu.

Prati gangstersku obitelj poznatu po tome što je šivala britve u vrhove svojih šešira, a vođu bande glumi Cillian Murphy. Hardy i Murphy ponovo se susreću nakon uloga u filmovima Chrisa Nolana, The Dark Knight Rises te Inception, a Hardy bi trebao glumiti “karizmatičnog vođu koji predstavlja jedinstvenu priliku Murphyjevom liku”.

Komentari (1)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861