Nema zime za sise i guzice: obnovljeni House of Lies, Shameless i Californication – serijala.com
Trenutno čitaš
Nema zime za sise i guzice: obnovljeni House of Lies, Shameless i Californication

Nema zime za sise i guzice: obnovljeni House of Lies, Shameless i Californication

Nema zime za sise i dupad na Showtimeu. Pretplatnička kabelska mreža danas je obnovila tri aktualne zimske serije – novu komediju House of Lies te povratničke serije Shameless i Californication.

House of Lies tako će nagodinu zakoračiti u drugu, Shameless u treću, a Californication u šestu sezonu. Showtime se hvali da je Shameless njihova druga najgledanija serija, odmah do Dextera, dok je House of Lies krenuo kao druga najgledanija premijera u povijesti mreže, te bi uskoro mogla postati njihova najgledanija komedija.

Shameless smo pohvalno recenzirali u startu, nakon pilota, a serija nam je tokom sezone dovoljno prirasla srcu da je uvrstimo među 30 najboljih lanjskih serija. House of Lies bi uskoro trebao doći na red za recenziranje (ukratko: premalo Kristen Bell), a o Californicationu ionako već sve znate.

Naravno, nema riječi o datumima premijera novih sezona, niti broju epizoda – ali vrlo vjerojatno se ponovo radi o siječnju te narudžbi od 13 epizoda za svaku seriju.

7 komentara
    • Ne ulazeći u kvalitetu aktualnih sezona, serija je ipak solidno gledana za showtime okvire i prikazuje se u hrpi stranih država.

  • Ne znam jesam li to već nekad napisao, ali mislim da su Californication trebali otkazati nakon treće sezone. Mislim, ne mogu vjerovati da se ljudi još uvijek pale na to kako Hank jebe sve što hoda, a Runkle drka na sve što hoda. Plus, Becca i Karen u novim epizodama ne mogu biti iritantnije nego što jesu, skupa s onim Stuom. argh

    • Kad bi svi pisci imali uspeha kod žena kao Hank Moody…ne bi bilo glumaca i muzičara više :)

      Inače, čestitam scenaristi i slažem se s Barneyem…za neverovati je da su Becca i Karen još napornije no pre. A mislio sam da gore ne može prošle sezone. A i guzice i sise su mi nesto lošije no u pređašnjim sezonama. Al ajde, to je već subjektivno…

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861