Svi aktualni reality showovi u jednom zgodnom i preglednom dijagramu – serijala.com
Trenutno čitaš
Svi aktualni reality showovi u jednom zgodnom i preglednom dijagramu

Svi aktualni reality showovi u jednom zgodnom i preglednom dijagramu

Volimo lijepe infografike i dijagrame, ali sadržaj ove koju je napravio Vulture prilično je depresivan. Nekih stotinjak rijel’ti showova rezimirano je u ovom zgodnom i preglednom Vennovom dijagramu koji sugerira da u Americi postoji tržište za čak 20 emisija o vjenčanjima, a jug SAD-a (Louisiana, Texas) izgleda je plodno tlo za ovu vrstu televizijskog sadržaja.

U dijagram nisu uključeni razni natjecateljski pjevački i ini showovi, tako da je broj ukupnih non-scripted emisija još veći. Što je čisto kuriozitetni podatak, jer kraj ove hrpe zatupljujućeg smeća (uz pokoju iznimku) ionako postoji dovoljno sasvim pristojnog i kvalitetnog televizijskog materijala. Ipak živimo u dobu najbogatijeg televizijskog programa, a neki od nas usudili bi se tvrditi da je danas televizija ispred filma što se tiče kvalitete, bogatstva i raznolikosti sadržaja.

Uglavnom, dijagram fino može poslužiti i kao generator ideja za nove showove – samo pomiješate par ključnih riječi i možete prodati svoj koncept Bravu ili TLC-u. Monster Weddings: Texas, Swamp Fishing Wars, Deadliest Weddings, The A-List: Men of Alaska ili Cajun Cupkakes. Ka-ching.

Komentari (0)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861