Hung (Obdaren) od listopada na HBO Adria – serijala.com
Trenutno čitaš
Hung (Obdaren) od listopada na HBO Adria

Hung (Obdaren) od listopada na HBO Adria

Nova sezona Hunga gotovo paralelno s američkom premijerom. Priopćenje za medije:

Naslov: HUNG III

Hrvatski naslov: Obdaren III

Godina: 2011.

Zemlja: SAD

Žanr: Komedija

Režija: Colette Burson

Glumci: Thomas Jane, Jane Adams, Anne Heche, Charlie Saxton, Sianoa Smit-McPhee

Kratki sažetak:

Ray i Tanya podižu posao žigola na novu razinu…

Sažetak:

Kombinirajući duhovitost i toplinu s jedinstvenom, originalnom pričom, treća sezona serije “Obdaren” nastavlja u inteligentnom i pronicljivom tonu – pogotovo u temama obitelji, odnosa i održavanja nade u vremenu teške ekonomske krize.

Sinopsis:

HBO predstavlja treću sezonu humoristične serije “Obdaren”. Radnja serije smještena je u predgrađe Detroita i nastavlja pratiti neuobičajene napore rastavljenog učitelja i trenera Raya Deckera (Thomas Jane) da zaradi dodatni novac prodajući ženama svoju “pobjedničku alatku”.

Na početku treće sezone, šest mjeseci nakon što smo ih zadnji put vidjeli, Ray i njegova neobična svodnica Tanya (Jane Adams) uzimaju stvari u svoje ruke prkoseći recesiji i otvaraju “wellness” centar “Savjetnici za sreću žene” – fasadu za svoj eskort-posao upotpunjen seminarima o “orgazmičnom životu” koje vodi Tanya i “privatnim konzultacijama” s Rayem.

U međuvremenu, dok im posao počinje isplaćivati dividende, Lenore (Rebecca Cerskoff) se pokušava osvetiti Rayu i Tanyi tako što krade njezinu “lifestyle” ideju i transformira 25-godišnjeg Jasona (Stephen Amell), pobirača posuđa u restoranu, u novog žigola koji će konkurirati Rayu.

Hoće li mala lista klijenata “Savjetnika za sreću” ostati odana starijem, osjećajnijem Rayu ili će ih zavesti mladi, seksi dečko?

Komentari (0)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861