Teaseri: Boardwalk Empire, Luck, Hung, How to Make It in America – serijala.com
Trenutno čitaš
Teaseri: Boardwalk Empire, Luck, Hung, How to Make It in America

Teaseri: Boardwalk Empire, Luck, Hung, How to Make It in America

HBO je objavio prvi teaser za drugu sezonu Boardwalk Empirea, ali nama ovo izgleda kao standardni trailer. Jednominutni, čak. Kako god, nedostatak gole Paz de la Huerte teaser nadoknađuje KKK-ovcima, strojnicama, KKK-ovcima sa strojnicama, Michaelom K. Williamsom, ljutim Steveom Buscemijem i vrlo brzim tempom. Izgleda da Nucky nije presretan što mu Jimmy Darmody gura prste u posao.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=s-B8RjzOwG8[/youtube]

Boardwalk ponovo očekujemo najesen, a čini se da će biti sjajno sparen sa sličnom serijom o kocki i kriminalu, ovog puta smještenoj na konjičkim trkama. Luck je serija Davida Milcha, jednog od trojice velikih HBO-ovih Davida (uz Simona i Chasea), koji je dosad u karijeri stvorio NYPD Blue (“Njujorške plavce”) te John from Cincinnati i Deadwood za HBO. Pilot režira Michael Mann, glavnu ulogu ima Dustin Hoffman, uz Nicka Noltea i Richarda Kinda u sporednim ulogama.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=FD3ec9ADHbQ&feature=channel_video_title[/youtube]

U sjeni ovih velikih drama, objavljeni su i kratki teaseri za treću, odnosno drugu sezonu nešto lakših HBO-ovih serija – Hung i How to Make It in America. HBO tek treba odrediti točne datume premijera svih navedenih serija, iako ih očekujemo najesen.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=i8TccdDJ3I8[/youtube] [youtube]http://www.youtube.com/watch?v=VQNzqxxjuJE[/youtube]
3 komentara
  • How to make it in america preporuka svima. Odlicna serija, prikazuje jako zanimljiv i bar po meni realan NY, perfektna muzika, a i glumcima se nema sta zameriti.

  • Meni baš fali How to Make It… 1. sezona završila prije više od godinu dana, a nikako da više objave datum premijere druge.

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861