Nebo je plavo, trava je zelena, a Two and a Half Men je obnovljen – serijala.com
Trenutno čitaš
Nebo je plavo, trava je zelena, a Two and a Half Men je obnovljen

Nebo je plavo, trava je zelena, a Two and a Half Men je obnovljen

Sasvim očekivano, CBS je obnovio veteranski sitcom Two and a Half Men za desetu sezonu. Ne, mreža nije tek sad zaključila da ipak želi bivši sitcom Charlija Sheena na rasporedu iduće sezone, već su pregovori s glumcima te ugovori sa studijem tek sada finalizirani. Obnove serija u svojim poodmaklim sezonama nerijetko su kompliciranije zbog sve većih potraživanja glumaca i ostalih rastućih troškova, a Ashton Kutcher je lani potpisao ugovor za samo jednu godinu, da vidi “kako će stvari ići.”

Sitcom je i lani obnovljen pet do dvanaest, ali tada su mreža CBS i studio Warner Bros. tražili zamjenu za Charlija Sheena kojemu su uručili otkaz. Kutcher je uskočio kao novi glavni glumac, a serija je doživjela svoju sedmu — ili koju već — mladost. Two and a Half Men je i dalje jedan od najgledanijih američkih televizijskih programa. Netipično za jednu seriju koja se emitira gotovo čitavo desetljeće, gledanost je u porastu — 13% u ukupnom gledateljstvu te 27% u 18-49 demou. Ove sezone je drugi najgledaniji sitcom u ukupnom zbiru (iza The Big Bang Theoryja) i treći u 18-49 demou (iza TBBT-a i Modern Familyja).

Nismo posebno prenijeli vijest, no Variety je usputno spomenuo da CBS neće obnoviti slabo gledanu debitansku dramu A Gifted Man, koja se emitirala petkom. CBS tek treba potvrditi vijest. Iako su sve mreže riješile gotovo sve nepoznanice za iduću sezonu, na CBS-u je preostalo “visjeti” još šest serija — CSI: Miami, CSI: NY, NYC 22, Rob, Rules of Engagement i Unforgettable. Mreža tek treba naručiti svoje nove serije, očekuje se da će to učiniti prije srijede, kada je zakazana prezentacija programa.

Komentari (0)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861