Gus Fring dolazi u Community, ali netko će umrijeti u nastavku sezone – serijala.com
Trenutno čitaš
Gus Fring dolazi u Community, ali netko će umrijeti u nastavku sezone

Gus Fring dolazi u Community, ali netko će umrijeti u nastavku sezone

Legendarni Arrested Development svoju posljednju sezonu završio je u stilu, napucavši cijelu hrpu gostovanja poznatih glumaca u finalnih 13 epizoda. Community još uvijek nismo spremni otpisati*, niti je baš bilo mnogo pozatih gostovanja ove sezone (naravno, John Goodman i Michael K. Williams), ali sada im se pridružuje — Gus Fring.

Giancarlo Esposito, piše Vulture, gostovat će u nadolazećoj epizodi (koja će još jedno vrijeme “nadolaziti”*) kao poslovni suradnik Pierceovog pokojnog oca. Drugi detalji nisu poznati, a u međuvremenu ga možete gledati u bajkovitoj sapunici Once Upon a Time.

Usput, prije nego sama serija krepa*, netko od likova iz serije će biti offnut. Otkrio je to Joel McHale (Jeff), a Warming Glow već ima otvorenu kladionicu s koeficijentima — najmanji imaju majmunčić Annie’s Boobs i Leonard. I prije nego vas stref infarkt, ne, neće to biti netko iz glavne postave.

Pročitaj još

*Kad smo već kod klađenja, da završimo na sličnu notu — naša oklada ide na obnovu Communityja za iduću sezonu. Bili smo oprezno optimistični čak i kad je serija skinuta s rasporeda, a sad kad je 30 Rock pokazao da može ići čak ispod gledanosti Communityja, optimizam je samo porastao. Doduše, još uvijek nemamo pojma kad bi konačno trebali vidjeti ekipu s Greendalea…

Komentari (0)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861