Mad Men: Prvi teaseri pete sezone – serijala.com
Trenutno čitaš
Mad Men: Prvi teaseri pete sezone

Mad Men: Prvi teaseri pete sezone

Mad Men se vraća! Ili je ispravnije Mad Meni se vraćaju? Ovo prvo, ne? U biti, koga briga. Tko sam ja, Marija Jurić Zagorka? Najvažnije je da AMC kreće s prvim promo teaserima pete sezone koji otkrivaju — ništa.  

Scene u sljedeća dva teasera u potpunosti su reciklirane i vrlo vjerojatno će nas Matthew Weiner ostaviti da se znojimo u iščekivanju nove sezone, bacajući nam tek mrvice kruha da se igramo i pogađamo kakva je tema nove sezone. No, želite li spoilere, nedodirljivi Jon Hamm opet je progovorio kad nije smio i otkrio neke zanimljive detalje o mogućoj novoj Draperovoj djevojci. A tek je zaprosio onu fuficu, kako-god-se-zove.

Pretpostavljamo da se vraća onaj stari samouvjereni Don Draper, za razliku od prošlosezonskog koji je prije ručka drmnuo bocu viskija, padajući sve dublje u ponor. Prvi video najavljuje Draperov, drugi povratak uglađenog sonovabiča Rogera Sterlinga, a idući teaseri trebali bi najavljivati preostale glavne likove. Usto, Collider ima i zgodne fotografije oglasa s njujorških ulica.

Mad Men se vraća 25. ožujka (nedjelja), dok druga sezona Igre prijestolja kreće 1. travnja (također, nedjelja) — što ukratko znači da ćemo svakog ponedjeljka ujutro morati mijenjati plahte zbog pretjeranog uzbuđenja.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=1-fIFeMVMso[/youtube] [youtube]http://www.youtube.com/watch?v=yoTNqK3UCPE[/youtube]
2 komentara

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861