Dunhamov show krenuo rekordno – serijala.com
Trenutno čitaš
Dunhamov show krenuo rekordno

Dunhamov show krenuo rekordno

Prošlog četvrtka na Comedy Centralu krenuo je The Jeff Dunham Show, (uvjetno rečeno) zabavna emisija Jeffa Dunhama i srušila rekord te kabelske mreže.

Bio je to najgledaniji pilot u povijesti Comedy Centrala, sa 5.3 milijuna gledatelja. Uključujući reprizu iste noći, show je privukao gotovo osam milijuna gledatelja. Za Comedy Central je to bila najgledanija večer ove godine, a CC je ujedno bio i najgledanija kabelska mreža taj dan.

Za sve vas koji živite u kartonskoj kutiji sa dialupom i niste gledali video ispod (“tek” osmi najgledaniji video na YouTubeu), Dunham je komičar / trbuhozborac koji svoje nastupe temelji na nekoliko različitih lutaka, uglavnom temeljenim na stereotipima.

Najpoznatiji je Achmed, mrtvi terorist, bombaš samoubojica (Silence! I kill you!), a u pilotu sudjeluju još čangrizavi penzić Walter, redneck, pivopija i obožavatelj oružja Bubba J te veseli zločesti rozi lutak Penaut, koji jedini nije temeljen na nekom stereotipu.

Ako su vam se svidjeli Dunhamovi nastupi, možete riskirati i probati njegov show, ali… Mogli biste ostati, blago rečeno, razočarani. Show je miks Dunhamovog stand-upa pred publikom te priloga u kojima Dunham ide uokolo sa svojim lutkama i razgovara sa različitim (ne)zanimljivim ljudima.

Pilot je bez iznimke popljuvan od strane kritike, a mi smo ga uspjeli tolerirati iz jednostavnog razloga što volimo Achmeda, no njegovih 5 minuta koliko se pojavio u pilotu nije dovoljno da vam preporučimo show.

Ako je Hank mjerna jedinica za lošost i ako pretpostavimo da trenutno na televiziji nema ničeg lošijeg od 1 Hank, Dunhamovom showu dali bismo ocjenu od… Odprilike 0,65 Hanka. Da se gledati, nasmijat će vas više nego jednom, ali očekivali smo (puno) više.

Komentari (0)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861