Cuse najavljuje pauzu zbog ZOI – serijala.com
Trenutno čitaš
Cuse najavljuje pauzu zbog ZOI

Cuse najavljuje pauzu zbog ZOI

Showrunner Losta, Damon Lindelof otkriva koga ne trebamo očekivati, a što možemo očekivati u posljednjoj sezoni.

Razgovarajući za Comic Book Resources, Lindelof je rekao:

Mislim da to ne bi bio Lost kad bismo odgovorili sva pitanja tako da svaki gledatelj bude zadovoljan. Još uvijek ima ljudi koji nas pitaju, “u čem je stvar sa Kate i avionom igračkom?” i tu se nema što dodati. Definitivno smo na to pitanje odgovorili što smo bolje mogli, pa se sigurno nećemo vraćati na to. Ima i drugih pitanja poput, što znače brojevi, i time ćemo se više posvetiti u posljednjoj sezoni. No neli će reći, “gle, objasnili su više nego što sam mislio”, a drugi “koja glupost, nisam zadovoljan!”

Naš je cilj biti negdje u sredini jer ne možemo zadovoljiti sve… Većina pitanja koja se sad postavlja jest “hoće li se taj-i-taj vratiti?” ili “hoćemo li vidjeti još “toga-i-toga”. Mislim da, kad bih znao taj odgovor, fanovi zaslužuju odgovor. Zaslužuju “da, to je nešto čemu se možete nadati” ili “nemojte se nadati jer neće biti ništa od toga”. Ne želim da gledate seriju zbog velike priče o Libby, jer neće biti ništa od toga.

Dakle, Libby i Michael (da, bila je greška u prethodnoj vijesti ako ste je čitali ubrzo nakon objave, Harold Perrineau je rekao da ga nitko nije zvao) očito neće navratiti u posljednju sezonu, a možda ni Rousseau. Toplo se nadamo da će Mira Furlan ipak naći vremena i objasniti nam neke stvari vezane uz Rousseauin boravak na otoku…

Nadopuna 12:43
Carlton Cuse, drugi showrunner Losta, prošlog je tjedna bio na Harvardu, te za Art at Harvard blog rekao da će serija tokom Olimpijskih igara nakratko biti prekinuta:

G. Cuse nam je objasnio da će serija početi u siječnju, a nakon uzeti pauzu zbog Olimpijade, te se vratiti natrag u veljači.

Logično, Olimpijada bi mogla naštetiti gledanosti gledanosti serije, pa ćemo vjerojatno između 12. i 28. veljače, kad traju ZOI, biti bez novih epizoda Losta.

Kolika će točno pauza biti, i hoće li je uopće biti, ne znamo pošto nema službene potvrde sa ABC-a.

2 komentara

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861