Otkazan Dunhamov show – serijala.com
Trenutno čitaš
Otkazan Dunhamov show

Otkazan Dunhamov show

Ona grozota od komičarskog showa Jeffa Dunhama neće dobiti drugu sezonu.

Glasnogovornik Comedy Centrala, na pitanje je li The Jeff Dunham Show otkazan, odgovorio je da “trenutno nemaju namjeru obnoviti show.”

Kad smo pred dva i nešto mjeseca čuli da će tip iza Achmeda dobiti svoj show, poveselili smo se. Da prije toga pogledali neki njegov nastup koji uključuje neke druge lutke osim Achmeda, recimo Penauta ili Bubbu J-a, stvar bi bila drugačija…

U međuvremenu smo pogledali pilot i razočarali se. Jako. Da ne velimo koliko nam je žao što smo pogledali još dvije od ukupno šest snimljenih epizoda za prvu sezonu.

Tip je zapravo srušio rekord gledanosti na Comedy Centralu za aktualnu godinu, a to je ujedno bio i najgledaniji pilot u povijesti ove kabelske mreže sa 5.3 milijuna gledatelja. No, s vremenom je gledanost padala, sve do brojke od od 1.3 milijuna za zadnju epizodu.

Na Metacriticu ima ocjenu 20/100, baziranu na sedam recenzija sa popularnih sajtova i novina. Većina mu kritičara predbacuje rasističke skečeve i likove, no naša zamjerka ide prvenstveno na nehumorističan materijal i općenito loše osmišljen show.

Obzirom da je lani zaradio gotovo 40 milijuna dolara samo od ulaznica za svoje nastupe, čisto sumnjamo da će mu ovo teško pasti. Dunham ima ugovor sa Comedy Centralom koji uključuje turneju, novi jedno i pol satni specijal, DVD izdanja i slično, na što ne bi trebalo utjecati otkazivanje njegovog showa.

Achmed, the Dead Terrorist  osmi je najgledaniji video na YouTubeu. I osam puta bolji od materijala iz njegovog showa.

Komentari (0)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861