Supermegafensi… Osvrt iz prošlosti! – serijala.com
Trenutno čitaš
Supermegafensi… Osvrt iz prošlosti!

Supermegafensi… Osvrt iz prošlosti!

Aha! Imamo još negdje sat i pol do nove godine i kada ovo pročitate ovo će biti prošlogodišnji osvrt. Poprilično rula, zar ne?

Dakle, o čemu se ovdje uopće radi? Pa o osvrtu na Curb Your Enthusiasm i to najnoviju, sedmu sezonu naravno! Pošto sam odlagao ovaj osvrt sve do zadnjeg časa pripremio sam jedan haiku koji savršeno opisuje sedmu sezonu CYE. To bi išlo ovako nekako:

古池や 蛙飛込む 水の音

Nadam se da ste uhvatili bit, još je rad u tijeku pa me nemojte previše kritizirati.

Curb.Your.Enthusiasm.S07E06.HDTV.XviD-NoTV.avi_001029445

Dakle, što ja mislim o sedmoj sezoni i je li najbolja ikad ili najbolja ikad ili najbolja ikad?

Nažalost, mislim da  nije, iako je vrlo blizu. Nemojte me krivo shvatiti, isplatilo se čekati cca dvije godine između sezona i humor je svakako postao oštriji (da ne kažem bolesniji), a upravo zbog takvih trenutaka je bez premca najbolja humoristična serija 2009. Svakako nije naškodilo ni vidjeti cijelu postavu Seinfelda ponovo na okupu, Larrya u ulozi Georgea, kako priča o genitalnom osipu, kako poštuje drvo, Michael Richardsa kako napada crnce i židove i Jasona Alexandera kako piše knjigu o glumljenju bez glume.

S druge strane…

Mislim da se sigurno može pronaći bolja sezona CYE-a jer poneke epizode u sedmoj sezoni nisu na razini koju smo navikli, previše nas je razmazio. Konačnom sudu nije pomoglo ni to što ima samo 10 fakin epizoda (iako bi se zadnja mogla brojati kao dve) čime nas je Larry opet ostavio željnima za još Bezoduševljenskog fiksa. Larry David, krup you!

Konačni zbroj pluseva i minusa:

Dobro: Sve navedeno
Loše: Premalo ninđi za moj ukus

punapunapunapunapuna

PS: Sve najbolje našim čitateljima u novoj 2010. godini! ;-)

5 komentara

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861