Netflix obnovio Ozark za četvrtu i posljednju sezonu, HBO vraća Curb za jedanaestu – serijala.com
Trenutno čitaš
Netflix obnovio Ozark za četvrtu i posljednju sezonu, HBO vraća Curb za jedanaestu

Netflix obnovio Ozark za četvrtu i posljednju sezonu, HBO vraća Curb za jedanaestu

Netflixova dramska serija Ozark vratit će se još jednom na početnu stranicu streaming videoteke u četvrtoj — i posljednjoj — sezoni.

Firma iz Los Gatosa potvrdila je danas da je naručeno četrnaest novih epizoda koje će se emitirati u dva jednaka bloka od po sedam epizoda svaki. Collider ne navodi kada bi trebalo početi snimanje na četvrtoj sezoni, a još manje kada će blokovi epizoda biti dostupni za gledanje.

Ozark prati financijaša Martyja (Jason Bateman) koji seli svoju obitelj iz Chicaga u ljetovalište u Ozarku. Sa suprugom i dvoje djece, Marty je cijelo vrijeme u pokretu jer je zbog pranja novca ostao dužan meksičkom kartelu. Ako vas to podjseća na Breaking Bad niste jedini — Ozark od početka emitiranja prati glas Netflixovog klona popularne AMC-jeve serije, ali je svejedno uspjela nakrcati četrnaest nominacija za nagradu Emmy, a dva su i završila u rukama televizijske ekipe; jedan je osvojila Julia Garner za najbolju sporednu žensku ulogu, a frugi je osvojio Bateman za režiju.

HBO je pak potvrdio da će se Curb Your Enthusiasm vratiti u jubilarnoj jedanaestoj sezoni, a Larry David oduševljeno je izjavio sljedeće:

Vjerujte mi, jednako sam uzrujan kao i vi. Nadam se da će jednoga dana HBO-u doći iz dupeta u glavu da konačno otkaže seriju jer ja to i zaslužujem.

HBO, baš kao i Netflix s Ozarkom, ne zna kad će početi snimati nove epizode Curba.

Komentari (0)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2022 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861