Lisa Joy i Jonathan Nolan radit će Fallout seriju za Amazon Prime – serijala.com
Trenutno čitaš
Lisa Joy i Jonathan Nolan radit će Fallout seriju za Amazon Prime

Lisa Joy i Jonathan Nolan radit će Fallout seriju za Amazon Prime

Zajedničkim priopćenjem za medije jučer su Amazon i bračni par Jonathan Nolan i Lisa Joy potvrdili kako je u pripremi serija bazirana na popularnom seriju videoigara Fallout.

Franšiza, koja je počela još davne 1997., broji ravno četiri glavna naslova s brojnim spinoffovima na razno-raznim platformama. Kasno jučer Amazon je objavio kako su osigurali prava na seriju, a pomoć prilikom izrade iste imat će i od ekipe koja je radila same igre, Bethesda Game Studiosa.

Amazon kaže — “Svijet Fallouta je svijet budućnosti kakav su zamislili Amerikanci u četrdesetim godinama prošlog stoljeća kada sve propadne u nuklearnom ratu 2077. godine. Magija svijeta prikazanog u tim videoigrama je u neskladu pustoši post-apokalipse i utopijske ideje o boljem svijetu prethodne generacije.”

Projekt je dobio zeleno svjetlo od Amazona za izradu kompletne sezone, dakle projekt preskače pilot fazu. Joy i Nolan (Westworld), koji su prije godinu dana potpisali ugovor s Amazon Studios, producirat će seriju zajedno sa svojom producentskom kućom, Killter Films. Todd Howard će producirati za Bethesda Game Studios, a James Altman za Bethesda Softworks. Nema još nikakve indikacije kada bi sve to trebalo započeti, ali pratit ćemo razvoj situacije.

Pročitaj još

Komentari (0)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861