Lisa Joy i Jonathan Nolan radit će Fallout seriju za Amazon Prime – serijala.com
Trenutno čitaš
Lisa Joy i Jonathan Nolan radit će Fallout seriju za Amazon Prime

Lisa Joy i Jonathan Nolan radit će Fallout seriju za Amazon Prime

Zajedničkim priopćenjem za medije jučer su Amazon i bračni par Jonathan Nolan i Lisa Joy potvrdili kako je u pripremi serija bazirana na popularnom seriju videoigara Fallout.

Franšiza, koja je počela još davne 1997., broji ravno četiri glavna naslova s brojnim spinoffovima na razno-raznim platformama. Kasno jučer Amazon je objavio kako su osigurali prava na seriju, a pomoć prilikom izrade iste imat će i od ekipe koja je radila same igre, Bethesda Game Studiosa.

Amazon kaže — “Svijet Fallouta je svijet budućnosti kakav su zamislili Amerikanci u četrdesetim godinama prošlog stoljeća kada sve propadne u nuklearnom ratu 2077. godine. Magija svijeta prikazanog u tim videoigrama je u neskladu pustoši post-apokalipse i utopijske ideje o boljem svijetu prethodne generacije.”

Projekt je dobio zeleno svjetlo od Amazona za izradu kompletne sezone, dakle projekt preskače pilot fazu. Joy i Nolan (Westworld), koji su prije godinu dana potpisali ugovor s Amazon Studios, producirat će seriju zajedno sa svojom producentskom kućom, Killter Films. Todd Howard će producirati za Bethesda Game Studios, a James Altman za Bethesda Softworks. Nema još nikakve indikacije kada bi sve to trebalo započeti, ali pratit ćemo razvoj situacije.

Komentari (0)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861