Fallout: Kyle MacLachlan se pridružio glumačkoj postavi Amazonove adaptacije – serijala.com
Trenutno čitaš
Fallout: Kyle MacLachlan se pridružio glumačkoj postavi Amazonove adaptacije

Fallout: Kyle MacLachlan se pridružio glumačkoj postavi Amazonove adaptacije

Prije dvije godine Amazon i bračni par Nolan najavili su da je u pripremi adaptacija popularne franšize videoigara Fallout. Jučer je streaming platforma najavila da se projektu pridružuje Kyle MacLachlan u jednoj od glavnih uloga. Osim MacLachlana seriji se pridružuju Xelia Mendes-Jones i Aaron Moten koji će uz već najavljene Ellu Purnell i Walton Gogginsa činiti glavni dio glumačke postave. Detalje o seriji i likovima Amazon i Nolanovi i dalje kriju.

Franšiza, koja je počela još davne 1997., broji ravno četiri glavna naslova s brojnim spinoffovima na razno-raznim platformama. U srpnju 2020. Amazon je objavio kako su osigurali prava na seriju, a pomoć prilikom izrade iste imat će i od ekipe koja je radila same igre, Bethesda Game Studiosa.

Amazon je rekao — “Svijet Fallouta je svijet budućnosti kakav su zamislili Amerikanci u četrdesetim godinama prošlog stoljeća kada sve propadne u nuklearnom ratu 2077. godine. Magija svijeta prikazanog u tim videoigrama je u neskladu pustoši post-apokalipse i utopijske ideje o boljem svijetu prethodne generacije.”

Pročitaj još

Projekt je dobio zeleno svjetlo od Amazona za izradu kompletne sezone, dakle projekt preskače pilot fazu. Joy i Nolan (Westworld), koji su 2019. potpisali ugovor s Amazon Studios, producirat će seriju zajedno sa svojom producentskom kućom, Killter Films. Todd Howard će producirati za Bethesda Game Studios, a James Altman za Bethesda Softworks.

Komentari (1)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861