Nova sezona Arrested Developmenta dolazi iduće godine u jednom komadu – serijala.com
Trenutno čitaš
Nova sezona Arrested Developmenta dolazi iduće godine u jednom komadu

Nova sezona Arrested Developmenta dolazi iduće godine u jednom komadu

Netflix je krajem prošle godine najavio oživljavanje Arrested Developmenta, nakon šest godina hibernacije. Jučer se na nekom promotivnom eventu okupila čitava postava, a Vulture prenosi neke zanimljive informacije i detalje o četvrtoj sezoni koja stiže iduće godine.

Kao prvo, svih deset epizoda bit će dostupno na Netflixu u jednom komadu, istog dana. Netflix je svojevrsna online videoteka i on demand streaming servis, a isto su napravili sa premijerom njihove prve originalne serije Lilyhammer. Početak snimanja planiran je za ljeto.

Dalje, iako je prvotno bilo najavljeno i zamišljeno da povratnička sezona bude svojevrsna antologija, sa zasebnim epizodama posvećenim pojedinim likovima, ideja se razvila u drugom smjeru. Mitch Hurwitz, autor serije, rekao je da “Vide priliku prilagođavanja formatu instantnom izlasku svih epizoda, umjesto dvomjesečnom emitiranju”, iako nije objasnio što to zapravo znači.

O najavljenom filmu još uvijek nema službenih planova, ali Hurwitz kaže da je itekako spreman nastaviti seriju i u petoj i šestoj sezoni — naravno, ako će Netflix biti zainteresiran. I jedna sitnica za kraj — vraća se Bob Loblaw, makar kao usputna, jednokratna fora.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=mwWAsNZTnug[/youtube]
5 komentara

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861