Community: Pulp Fiction hommage – serijala.com
Trenutno čitaš
Community: Pulp Fiction hommage

Community: Pulp Fiction hommage

Autori Communitya izgleda planiraju završiti sa stilom. TVLine doznaje da se sprema hommage epizoda Tarantinovom “Pulp Fictionu”, još jedna u nizu epizoda koje slave kultne filmske uratke. Povod je Abedov rođendan, a ekipa će mu pripremiti tematsku rođendansku zabavu.

Entertainment Weekly u novom broju časopisa donosi i fotografije iz epizode: Yvette Nicole Brown (Shirley) nabacit će Jacksonovu afro frizuru i fu manchu brkove, Gillian Jacobs (Britta) oponašat će femme fatale Umu Thurman, a tu je i Ken Jeong (Señor Chang) kao kosooki Bruce Willis. Nema ga na slici, ali ruku u vatru dajemo da će Joel McHale (Jeff) u ulozi Đontre Volte zaplesati sa Brittom kao faux-Umom.

Community se već profilirao kao idealna serija za televizijske i filmske obožavatelje, prepuna pop kulturalnih referenci, te redovito odaje počast filmskim i televizijskim klasicima. Nekad suptilno i usputno, nekad čitavim epizodama poput epizode sa kraja prve sezone, kada su radili tematsku epizodu posvećenu Scorseseovom gangsterskom klasiku “Goodfellas.” Očekujemo jednako genijalnu epizodu.

Community, Pulp Fiction hommage
SAY WHAT ONE MORE TIME MOTHERFUCKER!!1 (EW.com)
2 komentara
  • PRETJERUJU s tim tematskim epizodama. Obožavam Community, ali neke od najboljih epizoda ove sezone su meni bile klasičan Community bez ikakvih kerefeka. Imali smo Modern Warfare (sad će i nastavak bit), Božićni specijal, Halloween specijal, mockumentary epizodu, bottle epizodu s Annienom kemijskom, imali su Dungeons & Dragons, imali su onu sa svemirskim simulatorom – i sad još ovo.

    Meni najdraža epizoda ove sezone je bila kad su slavili Troyev rođendan. Tako jednostavna premisa, a super epizoda.

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861