Chuck Lorre ipak ima smisao za humor – serijala.com
Trenutno čitaš
Chuck Lorre ipak ima smisao za humor

Chuck Lorre ipak ima smisao za humor

Ne biste rekli gledajući njegove sitcomove, no Chuck Lorre ipak ima smisao za humor. Izvršni producent i kreator CBS-ovih sitcomova Two and a Half Men, The Big Bang Theory i Mike & Molly na kraju svake epizode ostavlja “vanity card“, odnosno logo producentske kuće, sa različitom porukom. Ovotjedna kaže:

Redovito vježbam. Jedem umjerene količine zdrave hrane. Nastojim se dovoljno odmoriti. Posjećujem doktora jednm godišnje, a zubara dvaput. Koristim zubni konac svake večeri. Bio sam na rentgenskom pregledu, kardiološkim testovima, EKG-ovima i kolonoskopiji. Posjećujem psihologa i imam nekoliko hobija za umanjenje stresa. Ne pijem. Ne pušim. Ne drogiram se. Ne upuštam se u lude seksualne avanture sa neznancima.

Bit ću jako uzrujan ako me Charlie Sheen nadživi.

Kaže Warming Glow, ovo čak nije prvi put da je Lorre podbada svoju više milijuna vrijednu zvijezdu. Slično je napravio već ovog siječnja i prošlog studenog.

Charlie je ovih dana nekoliko puta slao pasivno agresivne poruke da je s njime sve u redu i da samo čeka početak snimanja, a vratio je Lorreu komentar da će ga sigurno nadživjeti. Snimanje bi se trebalo nastaviti 28. veljače, točno mjesec dana nakon što je Sheen započeo sa “rehabilitacijom.” Sezona će biti kraća za četiri epizode, dakle ukupno 20, a rupu će popuniti Mike & Moly i Rules of Engagement sa po dvije epizode.

5 komentara
  • Primjetio sam to na kraju svake epizode BBT-a, ali nisam nikad citao, ustvari nisam ni znao sta je to, mislio sam da je to nesto kao credits… jel se isplati citati inace ili je ovaj samo iznimka?

  • Drugi producenti imaju svoje animirane logotipe, Lorre baca svoje fore. Imas u tekstu link na njegov sajt sa svim tim porukama. Meni se nikad nije dalo citati, osim kad je netko prenio. Nekad ga znaju i cenzurirati, pa bude samo na webu.

  • Skuzio sam te logotipove, al uglavnom su svi isti (mislim, isti na kraju svake epizode). Dobri su mi bili oni u Galactici od RDM-a, oni su bili svaki put drukciji

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861