ABC širi svoj comedy blok – serijala.com
Trenutno čitaš
ABC širi svoj comedy blok

ABC širi svoj comedy blok

ABC se ugledao na NBC i odlučio svoj uspješni comedy block srijedom proširiti i na treći sat primetimea.

Već godinama niti jedna od velikih mreža nije imala hum. serije u tako kasnom terminu, te su se ABC i NBC, nakon niza propalih jednosatnih serija u kasnovečernjim terminima srijedom i četvrtkom, odlučili na ovaj vrlo riskantan potez. Podsjećamo, NBC-jev comedy block od iduće će godine biti: Community/Perfect Couples/The Office/Parks & Recreation/30 Rock/Outsourced.

ABC je odlučio svoja preostala dva sitcoma rasporediti na malo drukčiji način: Mr. Sunshine, s Matthewom Perryem u glavnoj ulozi, dobit će vrlo poželjni timeslot iza Modern Familya, u 9.30, i to od 9. veljače do 6. travnja. Za to će vrijeme standardni okupant tog mjesta na rasporedu, Cougar Town, biti na pauzi. Mreža je, s druge strane, smjestila drugi sitcom, Happy Endings (Elisha Cuthbert, Zachary Knighton i Casey Wilson u glavnim ulogama), u 10, i to počevši od 13. travnja. U 10.30 emitirat će reprize Modern Familya i to, kako kažu, “fan favorite” epizode. Podsjećamo, u veljači i ožujku mreža će u 10 sati emitirati novu dramu Shonde Rhimes, Off The Map.

I ABC i NBC imali su velikih problema ove jeseni, kako s novim, tako i sa starim serijama. Niti jedna nova ABC-eva serija ne može se nazvati hitom, a serije koje su za NBC startale solidno i obećavajuće (kao npr. The Event) izgubile su velik broj gledatelja. NBC za zimski dio sezone osim osvježenog comedy blocka u pripremi još ima drame Harry’s Law, The Cape i Love Bites, sitcome Friends with Benefits i The Paul Reiser Show, zatim reality show America’s Next Great Restaurant, te od povratničkih serija The Celebrity Apprentice, Who Do You Think You Are?, The Marriage Ref. Mreža planira sve te serije izmiješati po rasporedu kroz 4-5 mjeseci.

S druge strane, ABC je zasad objavio da će drama Body of Proof, koja je bila predviđena za termin petkom ove jeseni, sada kreuti s emitiranjem u utorak, 29. ožujka, iza Dancing With The Starsa. Kao što smo već prethodno spomenuli, nova liječnička drama Shonde Rhimes, Off The Map, kreće u terminu srijedom od 12. siječnja, a 4. siječnja kreće i nova sezona V-a.

Ako ste zaboravili na Mr. Sunshinea i Happy Endings, evo njihovi traileri kao mali podsjetnik:

Komentari (0)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861