Ljeto 2021: Kompletan vodič kroz nove i povratničke ljetne serije – Stranica 3 – serijala.com
Trenutno čitaš
Ljeto 2021: Kompletan vodič kroz nove i povratničke ljetne serije

Ljeto 2021: Kompletan vodič kroz nove i povratničke ljetne serije

Ovog ljeta dočekala nas je i bogata ponuda povratničkih serija među kojima veliki udio zauzimaju drame i komedije čije su prethodne sezone zasjale na našim dosadašnjim godišnjim listama najboljih serija.

Već u lipnju mogli smo uživati u novim epizodama komedija Feel Good, Betty, Dave te Tuca & Bertie čije su nas prve sezone oduševile u svojim najboljim trenutcima. Prvi ljetni mjesec također je obilježio i povratak neke od najboljih drama ove godine — Evil i The Good Fight — koje su iznova postavile novu ljestvicu izvrsnosti bračnog para King koji potpisuju oba uratka.

Nešto kasnije, mogli smo gledati povratničke sezone hvaljenih komedija Never Have I Ever i Ted Lasso koje nisu razočarale ni ove godine, dok je dugogodišnji favorit Rick & Morty također uljepšao ove vruće dane. Krajem kolovoza, dočekat ćemo i povratak cringe komedije PEN15, ali samo u obliku specijala, dok se ostatak druge sezone očekuje do kraja godine.

Vrijedi spomenuti kako ćemo se ovog ljeta oprostiti od nekoliko dugogodišnjih favorita publike i/ili kritike. Tako je sredinom srpnja Netflix emitirao četvrtu i posljednju sezonu Atypical, priče o autističnom tinejdžeru, dok će mjesec i pol dana kasnije The CW načeti zadnji paket epizoda svoje superjunakinje Supergirl. Posebno žalosti vijesti kako će ovog ljeta i voljena komedija Brooklyn Nine-Nine započeti rješavati svoje finalne slučajeve nakon što je već jednom vješto izbjegla pakao gašenja.

A kao i prethodnih godišnjih doba, i ovaj je dio televizijske sezone oživio ponešto starih favorita. Devet godina od kraja originala, Paramount+ je u lipnju pokrenuo revival Nickelodeonove serije iCarly s većinom originalne glumačke postave. S druge strane, HBO Max se odlučio za potpuno drugačiju Gossip Girl smještenu osam godina nakon originala i s potpuno novim licima, što je ispalo baš onako očajno kao što se moglo očekivati.

Why Women Kill

Prošlogodišnja prva sezona ove vruće dramedije pratila je priču o tri supruge u tri različita vremenska razdoblja – 1960-te, 1980-te i 2018-te – gdje se svaka bori s nevjerom u svom braku. Rađena pod vodstvom autora Desperate Housewives i Devious MaidsMarca Cherryja, nova serija nije manjkala slične atmosfere, a druga sezona nastavlja u sličnom tonu.

Nove epizode pratit će novi set likova te biti smještene u 1949. godinu gdje kućanica Allison Tolman (Fargo) želi postati dio elitnog kluba lokalnog visokog društva čija je predsjednica Lana Parrilla (Once Upon a Time). Kako bi ostvarila svoj san, očajna kućanica će za početak morati iskopati par grobova, dok će njen žar ljubomore i zavisti postajati sve jači. Prve dvije epizode startale su 3. lipnja na Paramount+, dok se ostale emitiraju na tjednoj bazi.

Feel Good

S jedne strane je vrlo neobično imati drugu sezonu serije koja je ujedno i finalna, no treba i zahvaliti Netflixu što je odlučio barem nekim svojim debitantskim serijama pružiti prikladan završetak, a ne ih samo bezobzirno otkazati. Ova romantična dramedija je emitirala svojih šest epizoda u ožujku prošle godine, da bi se nakon nešto više od godinu dana, točnije 4. lipnja, vratila s novim paketom epizoda.

Feel Good, kanadska komičarka Mae Martin uz pomoć suscenarista Joea Hampsona donosi priču o Mae (tumači je sama Martin), kanadskoj komičarki koja “tuče” klubove po Velikoj Britaniji, nastojeći se probiti na stand up sceni, a istovremeno se boriti s demonima iz prošlosti — ovisnošću te posljedičnim problemima s roditeljima i uzorcima u romantičnim odnosima. Stvari se brzinski zakompliciraju kad na jednoj gaži upozna George (Charlotte Ritchie), djevojku iz više srednje klase, po svemu vrlo konvencionalnu učiteljicu, kojoj je ovaj ljubavni interes prvi takve vrste.

Betty

Temeljena na kritički hvaljenom filmu Crystal Moselle “Skate Kitchen”, HBO-ova serija Betty vraća se s drugom sezonom 11. lipnja, a već idući dan i na regionalnom HBO GO servisu. Serija prati pet mladih žena na putu samootkrivenja u pretežno muškom svijetu skejtbordinga u New Yorku. Najbolje prijateljice, Kirt i Janay, osnivaju “ženski skejterski klan” i upoznaju Honeybear, Indigo i Camille u parku za skejtere.

Ovih pet veoma nezavisnih, samosvjesnih i upečatljivih djevojaka ubrzo formiraju bliske veze koje im pružaju hrabrost da budu ranjive i istražuju svoje identitete. U drugoj sezoni, glavne junakinje čvrsto koračaju u ženstvenost i nose se sa svim izazovima koje ona donosi. Dok navigiraju pritiske odraslosti, njihovi muški kolege uskaču i postaju im istinski saveznici, formirajući jedinstveni front za veće dobro. Smještena krajem 2020. godine, sezona bilježi pandemiju u New Yorku, gdje su maske i aktivnosti na otvorenom novi standard.

Love, Victor

Što očekivati od televizijskog nastavka prvog većeg hollywoodskog filma o gay tinejdžerskoj romansi nego još tipično hollywoodske ljubavne priče. Ali i masu cringeaLove, Victor emitirao je na Hulu svojih prvih deset nastavaka prošlog ljeta te ispričao još jednu priču o closeted gay tinejdžeru unutar Love, Simon univerzuma. Ukoliko ste uspjeli prežvakati cijelu prvu sezonu, Hulu je usprkos pandemiji uspio pripremiti i drugu, i to već u potpunosti dostupnu od 11. lipnja.

Tuca & Bertie

S naše liste najboljih serija 2019. godine, vraćaju se Tuca i Bertie, animirane ptičice stvorene u glavama autora BoJack Horsemana Lise Hanawalt i Raphaela Bob-Waksbergoma. Tuca & Bertie imala je, stoga, dosta sličnosti s BoJackom – smještena u svijet humaniziranih životinja uz humor prepun punova, bez oslanjanja na psovke i vulgarnosti. Ipak, serija je bila dovoljno individualna, originalna i duhovita da ne ostane u BoJackovoj sjeni – animacija je bila puno slobodnija i živahnija, a fokus prebačen s dondrejperovskoj “anti-heroja” na dva mlada ženska lika.

One se (velike pohvale za Ali Wong i Tiffany Hadish koje su im dale glasove) pokušavaju nositi sa životom u kaotičnom svijetu odbijajući pristati na kompromis i pokoriti se društvenim/šovinističkim normama. No, usprkos pohvalama, Netflix je ubrzo nakon premijere otkazao seriju, da bi godinu dana kasnije Adult Swim naručio deset epizoda za drugu sezonu koju možete gledati od 13. lipnja.

Dave

Serija koja definitivno nije za svakoga, i koja bi svojim početkom i odurnim humorom odbiti slučajne gledatelje, nije ono što se čini na površini. Da, u svojoj prvoj sezoni je Dave živopisno prikazao scenu odraslog muškarca koji je imao neobuzdani proljev, a koji seriju započinje opisivanjem svog deformiranog penisa doktoru, ali kako Lil’ Dicky objašnjava u prvoj epizodi dok priča o svom rap imenu — radi se o poigravanju očekivanjima.

Novi uvid u zaplete početka rap karijere neuglađenog bijelca srednje klase dobijemo u drugoj polovici serije, kad se naizgled plitka serija o rapu s gegovima produbljuje i sve što smo dotad vidjeli dobije novi kontekst. Druga sezona je naručena već prošlo proljeće te je svoju premijeru zacrtala za 16. lipnja na FXX-u.

iCarly

Paramount+ ovog ljeta vraća popularnu seriju za mlade na male ekrane. Američka tinejdžerska serija koja se od 2007. prikazivala na Nickelodeonu prati mladu djevojku Carly Shay (Miranda Cosgrove) koja odluči stvoriti vlastitu emisiju pod nazivom iCarly, a emitira je uz pomoć svojih najboljih prijatelja Sam (Jennette McCurdy) i Freddia (Nathan Kress) te brata Spencera (Jerry Trainor).

Originalna serija završila je 2012. godine, a od 17. lipnja Paramount+ će na tjednoj bazi emitirati revival od trinaest epizoda. Ovoga puta, priča će biti i malo ozbiljnija te će pratiti glavne likove kao odrasle osobe s već ozbiljnim poslovima. U novim epizodama se vraćaju svi spomenuti glavni likovi, s izuzetkom Sam (Jennette McCurdy) koja je u međuvremenu odustala od glume.

Elite

Početkom ljeta se vraća i jedna od… najeksplicitnijih tinejdžerskih serija na Netflixu? S trećom sezonom emitiranom u ožujku prošle godine, Elite je napustio dobar dio njegove glumačke postave. Lu (Danna Paola), Nadia (Mina El Hammani), Carla (Ester Expósito), Valerio (Jorge López) i Polo (Álvaro Rico) neće se vratiti u četvrtoj sezoni, iako povratak u kasnijim sezonama nije u potpunosti isključen (barem za one likove koji su ostali živi).

No, serija će dobiti pojačanje jer su kao novi članovi Las Encinasa potvrđeni Andrés Velencoso, Manu Rios, Carla Díaz, Martina Cariddi, Pol Granch te Diego Martín, koji su svi očekivano iritantni i nepodnošljivi, kao i ostatak casta. Novih osam epizoda došlo je na Netflix 18. lipnja te se možda radi o najgoroj sezoni dosad.

Rick and Morty

Nakon godinu dana izbivanja, Rick i Morty se konačno vraćaju na svoj Adult Swim 20. lipnja. Dok je četvrta sezona bila razdvojena na dva dijela po pet epizoda, zasad nema naznaka da će i novih deset nastavaka pratiti sličnu strukturu, no poznato je da će biti više serijalizirani nego prethodna sezona.

Podsjetimo, sredinom 2018. godine, odrasla verzija Cartoon Networka se obvezala na 70 epizoda Rick and Mortyja u neodređenom broju sezona. Kako je od te odluke emitirano/ najavljeno dvije sezone, nastavljajući ovim tempom, serija će bez problema dogurati do desete sezone. Poslije toga, granica je samo maštovitost njihovih kreativnih autora Justina Roilanda i Dana Harmona, koja nas dosad nijednom nije razočarala.

Evil

Jedna od najboljih network serija u posljednjih nekoliko godina napokon se vraća na male ekrane. Prošlo je godinu i pol otkako je CBS-ov horor procedural Evil emitirao posljednju epizodu svoje izvrsne prve sezone. Rađena pod vodstvom Michelle i Roberta Kinga, Evil je tijekom svoje prve sezone dostavljao kvalitetne rezultate po pitanju gledanosti, ali i priče koju je prezentirao. Prvih šest epizoda krenulo je s emitiranjem 20. lipnja na Paramount+ streaming servisu, a ostatak sezone nastavlja se 29. kolovoza nakon mjesec dana pauze.

Tjedne epizode obrađuju “slučajeve” koji u Evilu nisu ubojstva ili drugi zločini, već misteriji koje po nalogu Crkve istražuje tim koji čine budući svećenik David, skeptična forenzička psihologinja Kristen i stručnjak-za-sve Ben. Njihov je cilj utvrditi je li neki događaj religijski nadnaravan ili je objašnjiv zakonima fizike ili ljudskom prirodom, pri čemu Kingovi koriste klasičan sraz vjere i agnosticizma. Evil uspjeva objediniti trenutke istinskog horora, tmine ljudske prirode, propitivanje postojanja božanskoga sa skepticizmom pa i obiteljskom dramom.

The Good Fight

Četvrta sezona izvrsne pravničke drame The Good Fight završila je prije godinu dana i to ranije nego što je trebala. Globalna pandemija srezala je sezonu za par epizoda, ostavljajući dio priča i raspleta, kao i oproštaj od dvoje vodećih likova, za ovu godinu. Premijera pete sezone oprostit će se od Cush Jumbo (Lucca Quinn) i Delroya Linda (Adrian Boseman) koji su zajedno s Christine Baranski 2017. godine pokrenuli ovaj spin-off popularne The Good Wife.

Dok sami glumci odlaze iz serije kako bi se posvetili drugih projektima, njihovi likovi dat će otkaz u većinski afroameričkoj odvjetničkoj firmi koju zajedno drže na nogama. Prazninu na vodećoj poziciji u firmi pokušat će popuniti Diane i Liz, dok će Charmaine Bingwa (Little Sista), Mandy Patinkin (Homeland) i Wayne Brady (Whose Line Is It Anyway?) pokušati učiniti isto na čelu serije. Jedan od najboljih procedurala i pravničkih drama današnjice vratila se 24. lipnja na Paramount+ te smo jako uzbuđeni iz tjedna u tjedan pratiti njene komentare na aktualne društvene i političke događaje.

grown-ish

ABC je ovog proljeća izvijestio svoje gledatelje kako će nadolazeća osma sezona Black-isha biti zadnja za seriju, ali i da se njegov spin-off Mixed-ish neće nastaviti nakon svoje druge sezone. Time je teret naslijeđa serije prenesen na najdugovječniji spin-off Grown-ish čija je četvrta sezona startala 8. srpnja na Freeformu.

Gossip Girl

HBO Max je naručio deset epizoda nove serije o popularnoj “Tračerici”, a Variety je javio kako je mreža odlučila smjestiti novu seriju osam godina nakon završetka stare. Gossip Girl s Blake Lively se ugasila 2012. nakon šest punih sezona provedenih na televizijskim valovima CW-a. Ovaj put serija će pratiti novu postavu privilegiranih srednjoškolaca s Upper East Sidea i njihove šašave avanture dok pale novac i slikaju svoja lica za Face App.

Stara serija bila je bazirana na romanima Cecily von Ziegesar, a nova Gossip Girl bit će isključivo ideja njezinih scenarista. Izvršni producenti stare serije, Joshua Safran, Josh Schwartz, Stephanie Savage i Leslie Morgenstein vodit će i novu verziju dok će Gina Girolamo sjesti u showrunnerski stolac. S druge strane kamere, neka od poznatijih imena koja ćemo imati prilike vidjeti su Emily Alyn Lind (Code Black), Thomas Doherty (Legacies) i mnogi drugi. Gossip Girl 2 je svoju premijeru imala 8. srpnja.

Atypical

Netflixova hvaljena serija o životu s autizmom dolazi svom prirodnom kraju ovog ljeta. Streamer je još prije godinu i pol obnovio svoju komediju Atypical za četvrtu i posljednju sezonu čijih je deset epizoda u cijelosti izašlo 9. srpnja. Serija prati Sama Gardnera (Keir Gilchrist), devetnaestogodišnjaka na autističnom spektru dok pokušava pronaći ljubav i steći samostalnost, dok se u ostalim ulogama pojavljuju Jennifer Jason Leigh, Brigette Lundy-Paine i Michael Rapaport.

Biohackers

Dark je možda najpopularnija njemačka serija na Netflixu, ali nakon njegovog vrlo kompliciranog završetka prošle godine, streaming servis je brzo predstavio novu zvijezdu svoje njemačke ponude. Techno-triler Biohackers emitirao je svoju prvu sezonu prošlog ljeta te pratio Miu, studenticu medicine na sveučilištu u Freiburgu čiji je glavni interes genetsko inženjerstvo, ali uskoro otkriva da njen novi fakultet krije velike tajne vezane za napretke u modifikaciji gena. Nešto manje od godinu dana kasnije, 9. srpnja je druga sezona od deset epizoda ugledala svjetlo dana na Netflixu.

Never Have I Ever

Kao dostojna nasljednica Nore Ephron (koju i sama navodi kao najveći uzor), Mindy Kaling je prošle godine donijela ovaj coming-of-age draguljčić, priču o 15-godišnjoj Devi koja je odlučila da će biti popularna i imati dečka po svaku cijenu, a koju nam pripovijeda (jer zašto ne) John McEnroe glavom. Ova pomalo kalifornijsko-indijska-teen Fleabag (ako to uopće možete zamisliti) savršena je za bijeg od zbilje i prisjećanje na to koliko je zeznuto biti tinejdžer. Druga sezona stigla je 15. srpnja na Netflix.

Ted Lasso

Dolazak trenera američkog nogometa u Englesku kako bi vodio britanski nogometni klub se možda i ne čini kao najoriginalnija ideja za komediju na Appleovom streaming servisu. No, ova serija je puno više od apsurdnosti svog glavnog junaka. Naslovni trener Ted Lasso možda nema pojma o pravilima nogometa koja se provode preko bare, ali ono što razumije, i što ovu seriju čini zaista posebnom, jest zajedništvo i fokus na igračima, a ne njihovim rezultatima.

Iako je Tedova filozofija malo kontradiktorna britanskoj publici koja ga doživljava kao uljeza zaduženog za sravnjivanje njihovog omiljenog kluba AFC Richmond sa zemljom, njegov šarm i konstantni optimizam uspijevaju uvjeriti gledatelje da usprkos gubitcima nema mjesta negativnosti. Jedna od najboljih komedija prošle godine vratila se u drugoj sezoni 23. srpnja.

Pročitaj još

Roswell New Mexico

Treća sezona ove (izvan)zemaljske drame krenula je 26. srpnja na CW-u nakon pauze od nešto više od godinu dana. Kao i prethodnih sezona, Roswell, New Mexico će i ove godine brojati trinaest epizoda, a Michael Grant Terry (Bones) i Gillian Vigman (Suburgathory) samo su neka od novih lica.

Control Z

Španjolski spoj Gossip Girl i You prije godinu dana emitirao je svoju osmodijelnu prvu sezonu. Kada nepoznati haker počne otkrivati tajne svojih školskih kolega na društvenim mrežama, autsajderica Sofia i novi učenik Javier udružuju snage kako bi ga zaustavili prije nego se dotakne njihovih života. Druga sezona u cijelosti je izašla na Netflixu 4. kolovoza čiji trailer otkriva kako problemi učenika ove španjolske škole nisu ni približno gotovi.

DC’s Stargirl

Stargirl prati srednjoškolku Courtney Whitmore (Brec Bassinger) koja se s majkom seli u Blue Valley, mjestašce u Nebrasci. Tamo nadahnjuje novu generaciju mladih junaka koji posuđuju ime legendarne Justice Society of America i zajedno sprječavaju razno-razne zlikovce. Dok je prva sezona emitirana prošlog ljeta na kratkovječnom DC Universe servisu, nove epizode izlazit će tjedno na The CW-u počevši od 10. kolovoza.

U nepresušnom valu superjunačkih adaptacija, Stargirl je nešto novo. Nije cinična ni sarkastična, većina glavnih likova su djeca, ali je svejedno vrlo ozbiljna i nekad mračna. Uz sve to, u njenoj srži je nada, koju savršeno utjelovljuje Brec Bassinger u ulozi Courtney Whitmore. Nema toliko ni balansiranja njenog “normalnog” života i drame u školi s onim superjunačkim — nego njen svakodnevni život služi upravo kako bi zakomplicirao taj drugi, što je osvježavajuća promjena. Serija nije savršena, ima nekih drvenosti u glumi i dijalozima, ali Stargirl je upravo ono što treba biti.

Titans

Još jedno napušteno dijete bivšeg DC Universea pronalazi novi dom za nove nastavke, ovaj put na HBO Maxu. Titans se vraćaju u trećoj sezoni gdje će vodeći junaci posjetiti Gotham, a gledatelji se konačno upoznati s budućim Robinom (Timom Drakeom), dok će stari Robin (Jason Todd) preuzeti identitet Red Hooda. Prve tri epizode bit će dostupne 12. kolovoza na HBO Maxu, dok će se ostatak sezone emitirati na tjednoj bazi.

Brooklyn Nine-Nine

Dvije godine nakon što je spasio seriju od otkazivanja, NBC je najavio kako Brooklyn Nine-Nine konačno dolazi svom prirodnom kraju. Nadolazeća osma sezona kreće 12. kolovoza te će biti i zadnja za seriju, a naručenih deset epizoda pokrivat će aktualne teme poput pandemije, policijske brutalnosti i ubojstva Georgea Floyda.

Modern Love

Bazirana na stvarnim pričama iz kolumni The New York Timesa, ova romantična komedija je priča o različitim oblicima ljubavi — seksualnoj, romantičnoj, obiteljskoj, platonskoj i ljubavi prema samima sebi. Krajem 2019. godine, prva sezona sadržavala je osam zasebnih priča koje su krasila mnoga poznata lica, dok se isti broj epizoda očekuje i u drugoj sezoni. Garrett Hedlund (Mosaic), Dominique Fishback (The Deuce), Kit Harington (Game of Thrones), Tobias Menzies (Outlander, The Crown), Gbenga Akinnagbe (The Wire), Minnie Driver (Speechless) i mnogi drugi stižu na Amazon 13. kolovoza.

The Walking Dead

Došlo je vrijeme za početak kraja još jedne od najpopularnijih serija na televiziji. Prošlog rujna, AMC je potvrdio kako će nadolazeća jedanaesta sezona The Walking Deada biti zadnja za seriju, ali da će se sastojati od čak 24 epizode što je najviše do sad. Prvih osam epizoda finalne sezone započinje s emitiranjem 22. kolovoza na AMC-u, iako će se sama premijera moći pogledati čak tjedan dana ranije na AMC+ streaming servisu. Zasad nije poznato kad bi preostalih 16 epizoda ugledalo svjetlo dana, no mreža je potvrdila kako će ova dugovječna serija svakako završiti tijekom 2022. godine.

Supergirl

Svoju labudovu pjesmu ove godine svira i CW-ova superheroina Supergirl. U rujnu prošle godine, The CW je potvrdio kako će nadolazeća šesta sezona Supergirl biti zadnja za seriju te je prvih sedam epizoda već emitirano ovog proljeća. Zbog koronavirusa, emitiranje je bilo malo izmiješano s epizodama spin-offa Superman & Lois čija bi prva sezona trebala završiti taman prije početka emitiranja ostalih epizoda Supergirl, što je zasad zakazano za 24. kolovoza. Zanimljivo je za spomenuti kako će jednu od nadolazećih epizoda pisati glumica Azie Tesfai (koja glumi Kelly Olsen u Supergirl) što je prvi put da glumac ili glumica radi kao scenarist na seriji u Arrowerse svemiru.

American Horror Story: Double Feature

Nova deseta sezona dugovječne FX-ove serije dolazi kasnije nego inače, sa skoro godinu dana zakašnjenja. No, Ryan Murphy se u međuvremenu pobrinuo da vjerni fanovi ipak ne budu uskraćeni za njegove horor kreacije. Tako će se od sredine srpnja pa sve do kraja kolovoza emitirati spin-off kreativno nazvan American Horror Stories, da bi od 25. kolovoza započelo novo poglavlje originala nazvano Double Feature.

Ideja je razdvojiti sezonu na dva dijela — prvi dio nazvan Red Tide bit će smješten na moru, dok će drugi dio Death Valley otići u pustinju — te uključiti dvije vrsti čudovišta što teaser sugerira da bi mogli biti vanzemaljci i vampiri. Od poznatih lica pojavit će se Sarah Paulson, Frances Conroy, Angelica Ross, Evan Peters, Leslie Grossman, Finn Wittrock, Lily Rabe i Billie Lourd, a najavljeno je i gostovanje Neala McDonougha te Macaulaya Culkina.

Archer

Krajem kolovoza se vraća i animirana komedija Archer čija nadolazeća dvanaesta sezona označava posljednje pojavljivanje (ili bolje rečeno posuđivanje glasa) Jessice Walter koja je preminula sredinom ožujka ove godine. I dalje nije poznato kako će se to odraziti na lik Malory Archer, no sigurno je da će joj autori pripremiti prikladan oproštaj, a ne samo zbrzanu rezoluciju. Prve dvije epizode kreću 25. kolovoza.

The Other Two

Jedna od zanimljivijih serija 2019. godine vraća se sa drugom sezonom nakon dvije i pol godine pauze. Isprva emitirana na Comedy Centralu, komedija The Other Two fokusira se na Caryja i Brooke, brata i sestru čiji je najmlađi brat Chase postao pop zvijezda preko noći. Serija obiluje cringe humorom te je u svojoj prvoj sezoni brojala deset polusatnih epizoda. No, druga sezona seli na HBO Max gdje će se od 26. kolovoza emitirati na tjednoj bazi.

PEN15

Još jedna cringe komedija koja nas je osvojila u svojoj prvoj sezoni se konačno, barem u nekom obliku, vraća s novim nastavcima. Kako je pandemija vrlo usporila produkciju druge sezone, prošle godine je emitirano samo sedam nastavaka, dok se preostalih sedam naručenih epizoda očekuje do kraja ove godine.

Od 27. kolovoza na Huluu će najprije biti dostupna nova epizoda nazvana “Jacuzzi” i to u potpunosti u animiranom obliku, dok se preostalih šest epizoda očekuje na jesen. Prošle godine, Maya Erskine i Anna Konkle su nas još jednom vratile na početak milenija i sve neugodne situacije kroz koje dvije tinejdžerke prolaze. Bilo je duhovito, simpatično, blesavo i vrlo emotivno na kraju. Jedva čekamo nove nastavke.

See

Prva sezona serije bila je jedna od prvih originala na novom Appleovom streaming servisu u jesen 2019. godine. Iako nas nije pretjerano oduševio u svojih nekoliko uvodnih epizoda, See je našao svoju publiku do kraja prve sezone te ubrzo i obnovljen. Skoro dvije godine kasnije, Apple TV+ broji preko dvadeset drama i komedija iz originalne produkcije te za 27. kolovoza planira novi paket epizoda svoje post-apokaliptične drame See koja će se također emitirati na tjednoj bazi.

Pages: 1 2 3
Komentari (0)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861