Blic recenzija: The Expanse — Syfy u pokušaju povratka zaboravljene slave – serijala.com

Pilot nove Syfyjeve serije zasad samo djelomično i sramežljivo prikazao svoj potencijal.

 1. Mužjak says:

  Odličan pilot. Ima ukus hita.

 2. Sauron's Finest says:

  ovo ni nemora biti dobro kao galactica, zadovoljio bi se sa nečim prosječnim jer u zadnje vrijeme, od sfa, sve samo smeče.
  sama činjenica da je serija bazirana po knjigama koje su nominirane za hugo, zvuči dobro, barem se možemo nadati dobroj pozadinskoj priči.
  trailer je ok, pilot ću vjerovatno pogledat već večeras, bez obzira na sve dao bi ovoj seriji šansu.
  (btw prvi iron man je jedini koji valja)

 3. Grešimir says:

  Serijal knjiga mi je u osobnom top 3. Nakon odgledane 4 epizode mogu pohvaliti tvorce da su uspješno prenijeli atmosferu iz knjiga. Što više dodali su dosta toga da serija ima vlastitu osobnost i nemam osjećaj da je samo knjiga prenijeta na TV. S obzirom da sam pročitao sve knjige u serijalu ne znam kako je gledati The Expanse bez poznavanja materije ali meni je serija odlična.

 4. c0ppo says:

  Za knjige prije ove serije nisam cuo, na seriju naletio sasvim slucajno. I evo nakon 6 nastavaka iste, jedva mogu docekati sljedeci nastavak. Takodjer se nadao barem prosjeku, jer SF je trenutacno na jako niskim granama.

  I onda me ovaj biser poprilicno ugodno iznenadio. Za sad 8/10 od mene, ali vrlo lako ocjena skoci i na malo visu. Jos vece iznenadjenje je sto serija dolazi od SyFy-a, od njih inace sami srot dobijemo :)

 5. z says:

  Nadam se da će biti bolja od blede i dosadne reciklaže galaktike.

Uključi se u komentare

Your email address will not be published. Required fields are marked *