Zima dolazi na HBO! – serijala.com
Trenutno čitaš
Zima dolazi na HBO!

Zima dolazi na HBO!

Samo dan nakon što smo pisali o mogućnostima, James Hibberd s THR Feeda ekskluzivno objavljuje da je HBO naručio prvu sezonu Game of Thronesa!

Mreža koja nam je donijela neke od najboljih serija u povijesti televizije (The Wire, The Sopranos, Deadwood, Band of Brothers…), naručila je dodatnih devet epizoda, koje će zajedno s već snimljenim pilotom činiti prvu sezonu. Dobili smo i prvu sliku, koju možete vidjeti ispod. Snimanje prve sezone počinje u lipnju ove godine na lokacijama u Irskoj i Maroku, a seriju ćemo na malim ekranima gledati vjerojatno tek na proljeće 2011.

Scenarij za pilot su napisali David Benioff i D.B Weiss, serija je temeljena na George Martinovom serijalu knjiga A Song of Ice and Fire.

GoT promo

4 komentara
  • Meni je sad apsolutno svejedno, glavno da je HBO narucio prvu sezonu. :)))) Jos da debeli dovrsi petu knjigu konacno. Argh!

  • Joooj, jedva čekam!!! I ja se nadam da će uskoro napisati peti dio, ne znam što više radi s njim…

  • Kul kul HBO, dajte mi recite email od HBO ljudi koji to odabiru da im pošaljem par ideja za koje ne znam koji vrag se čeka.

    Sad su vampiri in i pravo je vrijeme da se onda napravi neka serija koja bi pošteno prikazala te vampire. DAKAKO SVI ZNATE da govorim o Vampire: The Masquerade tj. World of Darkness, skupa s spinoffima Werewolf: The Apocalypse, Mage: The Ascension i Hunter:TR/Demon:TF

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861