Dan odluke sve bliže – serijala.com
Trenutno čitaš
Dan odluke sve bliže

Dan odluke sve bliže

Pilot možda i najočekivanije serije u povijesti televizije, onaj za fantastičnu seriju knjiga Georgea R.R. Martina, A Song of Ice and Fire, snimljen je krajem prošle godine. A Game of Thrones, prva knjiga u serijalu, ponudila je i naslov za možebitnu seriju, a šefovi HBO-a su do znanja dali kako će o odluci o daljnjem snimanju serije odlučivati u ožujku ove godine. Ožujak je došao, fanovi grizu nokte i čupaju kosu od silnog uzbuđenja i nade da će HBO ipak dati zeleno svijetlo.

No, fanovi nisu jedini koje s nestrpljenjem čekaju odluku, i sam Martin je danas na svom blogu objavio da ni on  ne zna što će se točno dogoditi i kojeg dana u ožujku će HBO odlučiti. Hoće li to biti sredinom mjeseca, krajem ili možda već danas, ne zna ni čovjek koji je napisao knjige. Prije nekoliko tjedana na odličnom WiC blogu, počelo se šuškati kako glavešine s HBO-a nisu zadovoljne viđenim materijalom i počela je generalna panika. No, prije par dana, isti blog (za sad možda i najbolji izvor za sve vezano uz seriju) je objavio tekst u kojem se činilo da će se Game of Thrones ipak pojaviti na malim ekranima. Naime, iz povjerljivog izvora doznali su kako je HBO iznajmio studije u Belfastu na slijedećih nekoliko godina, da su uplatili gradnju setova, te da su kontaktirane casting agencije koje će seriju opskrbljivati statistima.

Uglavnom, ništa još nije potpuno sigurno, čekanje se i dalje nastavlja, ali bar znamo da ćemo danas, sutra ili 31. ožujka znati na čemu smo. Dragi HBO, usliši nam molitve, pošalji nam zimu na TV ekrane i daj nam da se igramo Igre Prijestolja.

2 komentara

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861