Želite znati vraća li se Jon Snow u Igru prijestolja? Evo. – serijala.com
Trenutno čitaš
Želite znati vraća li se Jon Snow u Igru prijestolja? Evo.

Želite znati vraća li se Jon Snow u Igru prijestolja? Evo.

Gledali, ne gledali Igru prijestolja zadnje sezone, nije vam mogao promaći razvoj događaja iz posljednje scene posljednje epizode. Je li Jon Snow živ, ili bolje rećeno, hoće li se Jon Snow vratiti u seriji ili neće, pitanje je koje se proteže od prve minute završetka sezone.

Fotografije sa seta sada potvrđuju da se Kit Harington definitivno vraća u seriju, nakon što je viđen na snimanju u Belfastu:

2CC3B4B200000578-0-image-m-6_1443204533900

Naravno, svi će sada pohrliti i hvaliti se kako su ‘totalno znali da će tako biti’, ali totalno smo znali da će tako biti. Producenti su se od završetka sezone trudili uvjeravati publiku da je Jon Snow itekako mrtav, no sasvim moguće da se radi samo o semantici, pa je Starkovo kopile nemrtvo, polumrtvo ili četvrtmrtvo.

Na slici Jon Snow nosi odjeću Starkovih, umjesto crnine Straže, a WinterIsComing.net nagađa da se radi o devetoj ili desetoj epizodi, obzirom da je na slici i redatelj Miguel Sapochnik. On je režirao Hardhome, najbolju epizodu prošle sezone, a režirat će zadnje dvije epizode iduće sezone.

Game of Thrones i HBO pomeli su ovogodišnje Emmye, pokupivši nagradu za najbolju dramsku seriju, a finalna epizoda proglašena je za najbolje režiranu i najbolje napisanu epizodu godine. Sve to za možda najlošiju, ne i lošu, sezonu serije do sad, ali o tom potom.

2 komentara
  • Zamislite samo da su Twitteri i ine pičke materine postojali nakon što se Jean-Luc Picard pojavio kao Borg…

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861