Y: The Last Man dobio showrunnera, ali serija još ne postoji – serijala.com
Trenutno čitaš
Y: The Last Man dobio showrunnera, ali serija još ne postoji

Y: The Last Man dobio showrunnera, ali serija još ne postoji

Kasno prošle godine dobili smo informacije kako je FX zainteresiran za adaptaciju popularnog stripa Y: The Last Man. Strip Bryana K. Vaughana i Pie Guerre jedan je od najboljih u zadnjih petnaestak godina, a priče o adaptaciji u drugi medij krenule su skoro kad i sami strip.

Serija, pa film, pa franšiza filmova, pa opet serija – Y: The Last Man je prošao kroz sve od svoje premijere 2002.

Godinu dana od početka šuškanja o adaptaciji za kabelski FX, dobili smo i showrunnera. Hollywood Reporter prenosi kako je posao dobio Michael Green, poznat i kao scenarist na Heroesima, Smallvilleu, Everwoodu, ali i predstojećem, zadnjem Wolverineovom filmu, “Logan” i novom “Blade Runneru”.

Green je jedna polovica showrunnerskog tima na Fullerovim American Gods, a koliko dobro se može nositi s neobičnom, serijaliziranom dramom, pokazao je na odličnoj i kratkotrajnoj NBC-jevoj seriji, Kings.

Serija još nije naručena, ali ovo je prvi pravi korak u dobrom smjeru. Y: The Last Man je priča o Yoricku, posljednjem muškarcu na svijetu nakon što neobjašnjiva kuga ubije sve muškarce na planeti. Y je sjajna priča koja se bavi budućnosti čovječanstva, fantastičnim ženskim likovima i jednim malenim majmunom.

Komentari (1)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861