Watchmen je završen, novi Game of Thrones najranije dolazi 2022. – serijala.com
Trenutno čitaš
Watchmen je završen, novi Game of Thrones najranije dolazi 2022.

Watchmen je završen, novi Game of Thrones najranije dolazi 2022.

Na jučerašnjem predstavljanju na TCA-u šef programa na HBO-u Casey Bloys imao je nove informacije za obožavatelje Watchmena i Game of Thronesa. Govoreći o potencijalnoj novoj sezoni Watchmena Bloys je potvrdio da sve ovisi o autoru serije Damonu Lindelofu.

Damon je napravio sjajan posao na prvoj sezoni. Dajemo mu vremena da razmisli što bi sljedeće htio raditi. Javno je rekao da nema više ideja za ovaj svijet [Watchmena], tako da čekamo što će odlučiti. Bilo to nova sezona Watchmena ili potpuno novi projekt. Damon je taj s kojim mi želimo raditi.

Bloys je diplomatski dao do znanja da se Watchmen, barem pod scenarističkom palicom Damona Lindelofa, vjerojatno neće nastaviti, a da HBO ne namjerava raditi seriju bez njega. Sam Lindelof je u nekoliko navrata potvrdio da je on svoju priči ispričao, ali da nema ništa protiv da netko drugi preuzme seriju i da nove sezone prate pristup kakav ima Fargo.

Što se tiče House of the Dragon, serije koja je zaradila narudžbu za prvu sezonu nakon što je propao već snimljeni pilot Jane Goldman Bloys je rekao da ne očekujemo ništa prije 2022.

Trenutno su u [scenarističkoj] sobi i razraduju priču. Ne vjerujem da će serija ugledati svjetlo dana prije 2022.

Za smrt drugog Game of Thrones spinoff projekta s Naomi Watts u glavnoj ulozi Bloys nije okrivio ništa specifično:

Piloti — ponekad uspiju, a ponekad ne. Ne krivimo Jane Goldman i njen tim, imali su tešku zadaću raditi bez prethodnog materijala Georgea R.R. Martina, ipak je ovo serija koja je smještena 8000 godina prije dogadaja iz “Igre prijestolja”. Jane je napravila sjajan posao, ali odlučili smo kako smo odlučili. Nije bilo nešto u što bih mogao uperiti prstom i reći: “Ovo ne valja.”

Podsjetimo, George R.R. Martin i Ryan Condal napisali su scenarij o događajima 300 godina prije onih koje smo gledali u “Igri prijestolja” u vremenu kada je obitelj Targaryen bila strah i trepet Westerosa i kada su zmajevi slobodno letili kontinentom. Priča će pratiti početke dinastije i temeljit će se na Martinovoj knjizi “Fire & Blood” koja pak prati Aegona Targaryena, tvorca Željeznog prijestolja. Ryan Condal poznat je kao scenarist USA-jeve otkazane serije, Colony.

Komentari (1)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861