Važno: Teaser poster treće sezone Igre prijestolja ima šest brojki i dvije točke – serijala.com
Trenutno čitaš
Važno: Teaser poster treće sezone Igre prijestolja ima šest brojki i dvije točke

Važno: Teaser poster treće sezone Igre prijestolja ima šest brojki i dvije točke

Četiri i pol mjeseca pred premijeru nove sezone, HBO je objavio prvi teaser poster nove sezone Igre prijestolja. I… Što da vam kažemo? Da crno-bijela pozadina nalik ledu u paru sa datumom premijere stiliziranim da bude nalik hladnom metalu nagovještava zimu koja stiže sa samog sjevera Westerosa? Da je u kontrastu sa lanjskim vatrenim posterom? Da… Gle, to je samo šest znamenaka i dvije točke, što drugo da napišemo? Svejedno, usprkos hladnom posteru, pretpostavit ćemo da ste se dobrano napalili u iščekivanju treće sezone. Sad kad imamo prvi teaser poster, očekujte jednako tajnovit teaser trailer, pa onda baražu postera, trailera i ostalog promotivnog materijala, kako se bude premijera približavala.

Usput, ovo je ravno 3000. objavljeni članak na Serijali, pa… Jej.

12 komentara
 • Znaci odbrojavanje je pocelo…Treca knjiga je stvarno vrh i ako adaptacija bude upola dobra kao i knjiga ocekuje nas cista uzivancija (kako samo zavidim onima koji ovu knjigu citaju prvi put!)

  Usput cestitam na 3.000 clanku.

 • Ne mogu opisati koliko sam ravnodušan prema ovoj sapunici. Ali, gledat ću – to sigurno… Nakon što završi cijela sezona. :)

    • Ne znam, meni Boss bila dobra polovina prve sezone, ali mi druga losa.. Od politickih trilera cekam House of cards i gledam dansku politicku seriju Borgen.
     PS Mogli bi pisati o Borgenu, originalnom Killingu i dansko-svedskoj seriji Bridge, serijala.Takodje, vise o britancima i uopsteno evropskim serijama. :)

     • Slazem se, pocelo je obecavajuce, a druga sezona je dosta losija. Nije sad da je to referentna informacija, al evo gledam AVClub, ima ti C ocjena i D… Mislim da je to negdje.
      Jos je mlad taj Starz, mada im je ovo najozbiljnija serija. Ambiciozno, ako nista drugo.

      Ali je zato ovaj Grammer nevjerojatan. Dize seriju za 50%, bez njega se ne bi isplatilo gledat.

     • Ma mogli bi o svemu i svačemu, znaš :)

      Hoćeš standardni “nema se vremena, lalala” template odgovor ili nešto iskreniji “jebiga, znamo da slabo pratimo Britance, ali što je – tu je” odgovor? :)

     • Mogao bih se složiti da je druga sezona Bossa malo lošija od prve, ali svejedno je uz Treme trenutno najkvalitetnija serija na televiziji. I takva lošija druga sezona jede sapuničarsku drugu sezonu Igre prijestolja za doručak. Zapravo, ja uopće ne vidim što je ljudima u Igri prijestolja baš TOLIKO dobro – mislim, mogu shvatiti njezinu određenu kvalitetu (i, ajde, ima onu plavušu koju bih polizao od glave do pete bez obzira što se nije prala pet dana), ali da je sad nekakav sam vrh ledenog brijega kojeg sačinjavaju genijalne serije – eh, pa baš i nije. Meni je to više serija za geekove; ja nikad nisam pretjerano pušio SF i fantaziju – dakle stvar je osobnog izbora i ukusa. :)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2022 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861